Tokom leta plaćajte račune bez provizije uz Sberbank Online

Beograd, 08. Juli 2016. PR Objave: Saopštenje -

Tokom leta plaÄajte raÄune bez provizije uz Sberbank Online

Nova letnja ponuda Sberbank Srbija donosi korisnicima Sberbank Online usluge besplatno plaćanje računa do 31. avgusta 2016. godine. Ova odlična pogodnost omogućava da se plaćanje računa, izmirivanje obaveza po karticama ili prebacivanje novca na štedni račun obavi na brz, jednostavan i komforan način i pri tome ostvari značajna ušteda.

Nova letnja ponuda Sberbank Srbija donosi korisnicima Sberbank Online usluge besplatno plaćanje računa do 31. avgusta 2016. godine. Ova odlična pogodnost omogućava da se plaćanje računa, izmirivanje obaveza po karticama ili prebacivanje novca na štedni račun obavi na brz, jednostavan i komforan način i pri tome ostvari značajna ušteda.

"Ostajemo dosledni opredeljenju da nadmašujemo očekivanja naših klijenta, a nova letnja pogodnost elektronskog plaćanja bez provizije predstavlja korak dalje u tom pravcu. Ovo je odlična prilika za naše klijente da se uvere u sve prednosti elektronskog bankarstva, koje mogu koristiti putem računara ili mobilnog telefona, jednostavno, brzo i bezbedno," izjavila je Marijana Vasilescu, član Izvršnog odbora nadležna za resor za poslovanje sa stanovništvom u Sberbank Srbija.

"Kako je leto period kada većina ljudi svoje vreme želi da posveti porodici i prijateljima i kada se veliki deo bankarskih transakcija obavlja na odmoru, svim našim klijentima omogućili smo plaćanje računa putem Sberbank Online sa nula odsto provizije," nadovezala se Marijana Vasilescu, i dodala: "Kao moderna i inovativna banka, u Sberbank Srbija kontinuirano radimo na unapređenju naših proizvoda i usluga, ali i pažljivo slušamo i pratimo potrebe naših klijenata. U vezi sa tim ćemo i u budućnosti nastaviti da razvijamo naše usluge u oblasti digitalnog bankarstva i pokretati nove akcije, poput ove, sa dodatnim pogodnostima za sve naše klijente."

Sberbank Online usluga, koja je dostupna putem e-banking platforme i m-banking aplikacije, besplatna je uz Jednostavno tekući račun i pored 0% provizije za plaćanje računa pruža i dodatne pogodnosti. Klijenti u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad svojim finansijama kroz direktan uvid u stanje i tekući promet, a bankarske transakcije je moguće obaviti u bilo koje vreme za svega nekoliko minuta, iz doma ili kancelarije. Detaljne informacije o letnjoj akciji se nalaze na linku http://sberbank.rs/letnja-akcija/.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe poseduje mrežu od 280 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (zaključno sa 31.12.2015. godine).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2015. godine).
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, dvanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Knjige i video seminari za vaše pravo obrazovanje i posao

Autor knjiga, Dragan Varagić izdao je do sada pet zapaženih knjiga iz oblasti e-poslovanja, zapošljavanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed