Akcija "Cif čisti Srbiju" nastavljena u Pirotu - Očišćen spomenik oslobodiocima Pirota od Turaka

Pirot, 10. Maj 2016. PR Objave: Saopštenje -

Akcija "Cif Äisti Srbiju" nastavljena u Pirotu - OÄiÅ¡Äen spomenik oslobodiocima Pirota od Turaka

U nastavku velike akcije čišćenja spomenika i institucija kulture u gradovima širom Srbije, očišćen je i zaštićen spomenik oslobodiocima Pirota od Turaka. Stručni tim kampanje "Cif čisti Srbiju" koji predvode konzervatori, profesori sa Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, sa čuvenog pirotskog spomenika uklonio je grafite, naslage čađi i ostale nataložene nečistoće, čime je spomeniku vraćen blistavi sjaj.

U nastavku velike akcije čišćenja spomenika i institucija kulture u gradovima širom Srbije, očišćen je i zaštićen spomenik oslobodiocima Pirota od Turaka. Stručni tim kampanje "Cif čisti Srbiju" koji predvode konzervatori, profesori sa Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, sa čuvenog pirotskog spomenika uklonio je grafite, naslage čađi i ostale nataložene nečistoće, čime je spomeniku vraćen blistavi sjaj. Nakon temeljnog čišćenja nanesen je i specijalni anti-grafitni sloj koji će olakšati njegovo dalje održavanje.

„Ulaganje u lokalnu zajednicu i podrška njenom razvoju veoma su važni za poslovanje kompanije Unilever Beograd. Reakcije koje od početka sprovođenja ove kampanje dobijamo od građana i lokalne zajednice u Srbiji uveravaju nas da radimo veoma korisnu stvar i verujem da smo uspeli da prenesemo poruku ove kampanje, a to je da higijena i čistoća treba da budu na visokom nivou, kako u našem domu tako i u prostorima koje koristimo svi", rekao je g. Dobrivoje Milovanović, direktor kompanije Unilever Beograd d.o.o. i dodao: „Naš plan je da očuvanje spomenika kulture, ali i drugih institucija kulture i javnih površina, bude trajno u svesti svih građana u Srbiji i zbog toga smo brendu Cif, kao jednom od najboljih sredstava za čišćenje, dodelili ulogu predvodnika i motivatora da se što više ljudi uključi i podrži ovu ideju."

Nakon uređenja fasade Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, čime je ove godine i zvanično počela akcija „Cif čisti Srbiju" zvanično počela i čišćenja spomenika Karađorđu u Topoli, sada će i građani Pirota i gosti ovog grada moći da vide jedan od najznačajnijih gradskih spomenika u svom punom sjaju. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj kampanji tokom maja će biti očišćeni i spomenici kulture u Zrenjaninu i Negotinu, čemu će na indirektan način doprineti i građani, jer će deo prihoda od prodatih sredstava za čišćenje iz palete Cif izdvojiti za ovu akciju. Više informacija o kampanji, ali i o spomencima koji će biti očišćeni možete pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs kao i na zvaničnim Facebook (CifcistiSrbiju) i Tviter (@CifcistiSrbiju) profilima kampanje.

 

O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann's. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Održana akcija "Spasimo beogradske vrapce"

Kompanija Pernod Ricard, već osam godina, na globalnom nivou sprovodi inicijativu "Dan odgovornosti"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed