Održano finale takmičenja u točenju piva - Heineken izabrao najboljeg točioca piva iz Srbije

Beograd, 29. Mart 2016. PR Objave: Saopštenje -

Održano finale takmiÄenja u toÄenju piva - Heineken izabrao najboljeg toÄioca piva iz Srbije

Marija Simić iz Valjeva najbolje je savladala sve korake u Heineken „Star Serve" ritualu točenja i izabrana je za najboljeg točioca piva u Srbiji, prema oceni Heineken žiria. Finale ovog jedinstvenog takmičenja za barmene održano je u beogradskom klubu Mikser House, a Srbija je po prvi put dobila svog predstavnika koji će putovati u Amsterdam na globalno finale u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken „Star Serve" točiocima piva iz celog sveta.

Marija Simić iz Valjeva najbolje je savladala sve korake u Heineken „Star Serve" ritualu točenja i izabrana je za najboljeg točioca piva u Srbiji, prema oceni Heineken žiria. Finale ovog jedinstvenog takmičenja za barmene održano je u beogradskom klubu Mikser House, a Srbija je po prvi put dobila svog predstavnika koji će putovati u Amsterdam na globalno finale u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken „Star Serve" točiocima piva iz celog sveta. Jedina žena sertifikovani točilac Heineken piva kod nas Dejana Petrović, zajedno sa svojim kolegom Slobodanom Vidićem i direktorom obuke Udruženja barmena „Bartend", Markom Skerovićem, ocenjivali su više od 18 barmena koji su učestvovali u finalu.

„Godina iza nas je bila uzbudljiva i puna izazova: uspeli smo da upoznamo srpsko tržište sa „Star Serve" ritualom točenja savršene čaše piva, a više od 80 barmena do sada je uspešno prošlo trening. To je žiriju danas otežalo zadatak jer su svi su bili odlični i mogu slobodno da kažem da su nijanse odlučile pobednika", rekla je Dejana Petrović, sertifikovani „Draft master" u kompaniji HEINEKEN i dodala: „Ovo je veliki uspeh za tim kompanije HEINEKEN iz Srbije i nadamo se da će nas naš pobednik predstaviti na najbolji mogući način na globalnom finalu u Amsterdamu. Uvereni smo da će ovo takmičenje prerasti u tradiciju tokom narednih godina i da će interesovanje vremenom rasti."

„Točenje piva je moja strast, a Heineken „Star Serve" program mi je pomogao da bolje razumem svaki od koraka točenja piva i dovedem ovu veštinu do savršenstva", rekla je Marija Simic, pobednica takmičenja i dodala „Želela bih da se zahvalim timu kompanije HEINEKEN Dejani Petrović, jer su oni najvećim delom zaslužni za moj uspeh. Nadam se da ću predstaviti Srbiju u najboljem svetlu i opravdati očekivanja svih ljudi koji su mi omogućili da budem danas ovde."

I predstavnici medija imali su priliku da se takmiče u točenju piva sa svojim kolegama, a najveštiji novinar - točilac bila je Ana Filipović, glavna i odgovorna urednica magazina InStore.

Heineken „Star Serve" ritual sastoji se od pet uzbudljivih koraka: ispiranje, točenje, skidanje pene, provera i služenje, koji vode do savršenstva i obezbeđuju da pivo bude posluženo na idealan način. Globalno finale održaće se 19. i 20. aprila u Amsterdamu gde će HEINEKEN izabrati najboljeg točioca piva na svetu.

 

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.
U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Sol, Strongbow, Amstel Premium Pilsener, Weifert, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, PilsPlus, Master i MB Pils.
Najnovije informacije dostupne su na sajtu HEINEKEN kompanije: www.theHEINEKENcompany.com, a možete nas pratiti i putem @HEINEKENCorp. Ukoliko želite da pratite Heineken na Twitter-u posetite www.twitter.com/heineken, a da biste postali fan na Facbook-u posetite linkwww.facebook.com/heineken. Video materijali dostupni su na zvaničnom Heineken Youtube kanalu na adresi www.youtube.com/heineken.  PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Otvorene su prijave za online AIBG Belgrade - programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije

Treći AIBG Belgrade se usled trenutne epidemiološke situacije održava online 11. i 12. decembra. Udruženje... Više...

Regionalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja - EBEC Balkan

Udruženje studenata tehnike Evrope "BEST" Beograd ove godine organizuje projekat EBEC Balkan, regionalnu... Više...

Otvorene su prijave za drugi po redu AIBG - studentsko takmičenje na polju veštačke inteligencije

Drugi AIBG će se održati 6. i 7. decembra u Nordeus Hub-u, gde će takmičari raditi 20 časova... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed