Održano finale takmičenja u točenju piva - Heineken izabrao najboljeg točioca piva iz Srbije

Beograd, 29. Mart 2016. PR Objave: Saopštenje -

Održano finale takmiÄenja u toÄenju piva - Heineken izabrao najboljeg toÄioca piva iz Srbije

Marija Simić iz Valjeva najbolje je savladala sve korake u Heineken „Star Serve" ritualu točenja i izabrana je za najboljeg točioca piva u Srbiji, prema oceni Heineken žiria. Finale ovog jedinstvenog takmičenja za barmene održano je u beogradskom klubu Mikser House, a Srbija je po prvi put dobila svog predstavnika koji će putovati u Amsterdam na globalno finale u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken „Star Serve" točiocima piva iz celog sveta.

Marija Simić iz Valjeva najbolje je savladala sve korake u Heineken „Star Serve" ritualu točenja i izabrana je za najboljeg točioca piva u Srbiji, prema oceni Heineken žiria. Finale ovog jedinstvenog takmičenja za barmene održano je u beogradskom klubu Mikser House, a Srbija je po prvi put dobila svog predstavnika koji će putovati u Amsterdam na globalno finale u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken „Star Serve" točiocima piva iz celog sveta. Jedina žena sertifikovani točilac Heineken piva kod nas Dejana Petrović, zajedno sa svojim kolegom Slobodanom Vidićem i direktorom obuke Udruženja barmena „Bartend", Markom Skerovićem, ocenjivali su više od 18 barmena koji su učestvovali u finalu.

„Godina iza nas je bila uzbudljiva i puna izazova: uspeli smo da upoznamo srpsko tržište sa „Star Serve" ritualom točenja savršene čaše piva, a više od 80 barmena do sada je uspešno prošlo trening. To je žiriju danas otežalo zadatak jer su svi su bili odlični i mogu slobodno da kažem da su nijanse odlučile pobednika", rekla je Dejana Petrović, sertifikovani „Draft master" u kompaniji HEINEKEN i dodala: „Ovo je veliki uspeh za tim kompanije HEINEKEN iz Srbije i nadamo se da će nas naš pobednik predstaviti na najbolji mogući način na globalnom finalu u Amsterdamu. Uvereni smo da će ovo takmičenje prerasti u tradiciju tokom narednih godina i da će interesovanje vremenom rasti."

„Točenje piva je moja strast, a Heineken „Star Serve" program mi je pomogao da bolje razumem svaki od koraka točenja piva i dovedem ovu veštinu do savršenstva", rekla je Marija Simic, pobednica takmičenja i dodala „Želela bih da se zahvalim timu kompanije HEINEKEN Dejani Petrović, jer su oni najvećim delom zaslužni za moj uspeh. Nadam se da ću predstaviti Srbiju u najboljem svetlu i opravdati očekivanja svih ljudi koji su mi omogućili da budem danas ovde."

I predstavnici medija imali su priliku da se takmiče u točenju piva sa svojim kolegama, a najveštiji novinar - točilac bila je Ana Filipović, glavna i odgovorna urednica magazina InStore.

Heineken „Star Serve" ritual sastoji se od pet uzbudljivih koraka: ispiranje, točenje, skidanje pene, provera i služenje, koji vode do savršenstva i obezbeđuju da pivo bude posluženo na idealan način. Globalno finale održaće se 19. i 20. aprila u Amsterdamu gde će HEINEKEN izabrati najboljeg točioca piva na svetu.

 

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.
U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Sol, Strongbow, Amstel Premium Pilsener, Weifert, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, PilsPlus, Master i MB Pils.
Najnovije informacije dostupne su na sajtu HEINEKEN kompanije: www.theHEINEKENcompany.com, a možete nas pratiti i putem @HEINEKENCorp. Ukoliko želite da pratite Heineken na Twitter-u posetite www.twitter.com/heineken, a da biste postali fan na Facbook-u posetite linkwww.facebook.com/heineken. Video materijali dostupni su na zvaničnom Heineken Youtube kanalu na adresi www.youtube.com/heineken.  PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalna premijera animiranih filmova đaka Britanske internacionalne škole (BIS) u Beogradu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke

Klub animiranog filma BIS postoji već deset godina. Krajem svake školske godine, kulminacija rada... Više...

Učenici Britanske internacionalne škole na Svetskom danu matematike ostvarili zavidne rezultate

Na nedavno održanom online takmičenju iz matematike Svetski dan matematike su učestvovali učenici... Više...

Britanska internacionalna škola - Ponosni smo na uspehe svojih učenika

Učenici Osnovne škole BIS godinama učestvuju na matematičkom takmičenju Arhimedes na kome se... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed