Jedinstveno takmičenje za barmene - Heineken bira najboljeg točioca piva iz Srbije

Beograd, 22. Mart 2016. PR Objave: Saopštenje -

Jedinstveno takmiÄenje za barmene - Heineken bira najboljeg toÄioca piva iz Srbije

Vodeći svetski premijum brend piva Heineken najavio je početak takmičenja u točenju piva za barmene širom Srbije, čije će finale biti održano krajem marta u Beogradu. Pobednik ovog takmičenja imaće jedinstvenu priliku da otputuje u Amsterdam i učestvuje na globalnom finalu u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken „Star Serve" točiocima piva iz celog sveta.

Vodeći svetski premijum brend piva Heineken najavio je početak takmičenja u točenju piva za barmene širom Srbije, čije će finale biti održano krajem marta u Beogradu. Pobednik ovog takmičenja imaće jedinstvenu priliku da otputuje u Amsterdam i učestvuje na globalnom finalu u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken „Star Serve" točiocima piva iz celog sveta. U prijatnom ambijentu beogradskog kluba „Ludost" takmičenje je najavljeno predstavnicima medija, koji su i sami imali priliku da natoče savršenu čašu piva prema „Star Serve" proceduri.

„Kao jedan od vodećih brendova iz premijum kategorije piva, Heineken je kreirao poseban ritual za točenje piva, kako bi ukus piva u svakoj natočenoj čaši bio na vrhunskom nivou. Star Serve trening fokusiran je na to da svaki polaznik zaista razume ceo proces točenja piva jer svaki od koraka ima svoje logično objašnjenje, a po završetku treninga polaznici dobijaju sertifikat kojim se potvrđuje da su uspešno prošli obuku", rekla je Dejana Petrović, jedini sertifikovani „Draft master" u Heineken-u i dodala: „Ove godine smo odlučili da uključimo još više barmena u „Star Serve" program i nadamo se da će nas naš pobednik predstaviti na najbolji mogući način na globalnom finalu u Amsterdamu. Učešće na ovom takmičenju predstavlja veliki uspeh za nas i verujemo da će se ova tradicija nastaviti i narednih godina."

„Star Serve" ritual sastoji se od pet uzbudljivih koraka: ispiranje, točenje, skidanje pene, provera i služenje, koji vode do savršenstva i obezbeđuju da pivo bude posluženo na idealan način. Finale domaćeg takmičenja u točenju piva za barmene biće održano u Mikser House-u, 28. marta, a pobednik će nastupiti na globalnom finalu u Amsterdamu, 19. i 20. aprila 2016. godine. 

 

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.
U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Sol, Strongbow, Amstel Premium Pilsener, Weifert, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, PilsPlus, Master i MB Pils.
Najnovije informacije dostupne su na sajtu HEINEKEN kompanije: www.theHEINEKENcompany.com, a možete nas pratiti i putem @HEINEKENCorp. Ukoliko želite da pratite Heineken na Twitter-u posetite www.twitter.com/heineken, a da biste postali fan na Facbook-u posetite linkwww.facebook.com/heineken. Video materijali dostupni su na zvaničnom Heineken Youtube kanalu na adresi www.youtube.com/heineken.  PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući... Više...

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u... Više...

Prevoz do Belgrade Beer Fest-a i nazad "za dž"!

Tokom pet dana ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a biće održano više od 120 besplatnih koncerata... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed