Knjiga "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" u svim srednjim školama u Srbiji

Beograd, 15. Mart 2016. PR Objave: Saopštenje -

Knjiga "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" u svim srednjim školama u Srbiji

Problem o kojem se zna... ...Knjiga "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" govori o zapošljavanju 21. veka na jedan nesvakidašnji način i deli sa čitaocima razmišljanja koja su postala naša stvarnost, ali koje nećete često čuti. Promene su se evidentno dogodile, ali se o njima radije govori u negativnom kontekstu i ističe "kako više nije kao pre".

Problem o kojem se zna...
...Knjiga "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" govori o zapošljavanju 21. veka na jedan nesvakidašnji način i deli sa čitaocima razmišljanja koja su postala naša stvarnost, ali koje nećete često čuti. Promene su se evidentno dogodile, ali se o njima radije govori u negativnom kontekstu i ističe "kako više nije kao pre".

Tamo gde je problem, tamo je šansa...
Došli smo na ideju da omogućimo srednjoškolcima da na vreme saznaju odgovore na pitanja kako da poboljšaju svoje poslovne mogućnosti na tržištu, i kako da vole ono što rade. Sama knjiga sadrži i brojne savete o načinima borbe sa gorućim problemima oko traženja posla i u vezi sa nezaposlenošću uopšte, kao jednoj od glavnih tema današnjice. "Kako do posla u 21. veku? + 444 saveta za uspešnu karijeru" predstavlja i objašnjava načine unapređenja ličnih i profesionalnih veština za dolazak do posla putem različitih formalnih i neformalnih sistema edukacije.

Šta je potrebno znati i usvojiti za uspešan početak svoje karijere? Kako uspostaviti i izgraditi sopstvenu filozofiju uspeha u poslu? Kako usvojiti preduzetničku svest za uspeh u menadžerskom ili sopstvenom poslu? Koji su to dodatni, tajni "začini" koji donose uspeh u poslu?

Obzirom da stavovi izneti u ovoj knjizi nisu uobičajeni način razmišljanja o problemima posla i edukacije, ovakva postavka problema na ovu temu često dovodi do različitih reakcija. Ono što je sigurno jeste da ova knjiga može da podstakne mnoge mlade ljude da rade na sebi, na svom znanju i veštinama, na svojim idejama i privatnim poslovima, te da tako dugoročno podstičemo uspešniju ekonomiju i društvo, manju nezaposlenost i preduzetništvo.

Na naše veliko zadovoljstvo, autori knjige Dragan Varagić i Valentin Kuleto su podržali ovu ideju, te smo zajedničkim snagama krenuli u realizaciju projekta - obezbediti svakoj srednjoj školi u Srbiji po nekoliko primeraka knjige za njene učenike.

Vest o ljudima koje nismo upoznali i svetovima koje nismo videli donose kroz knjigu mogućnost nekog dobrog susreta i drugačijeg probanja sveta. Projekat "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" u srednjim školama ima za cilj da upriliči takve nove susrete.

Kome smo do sada poklonili knjigu...
U petak, 11. marta Dragan Varagić, jedan od autora knjige održao je predavanja na temu poslova i zapošljavanja u savremeno vreme za učenike i nastavnike u Paraćinu i Ćupriji, i tom prilikom 15 škola iz ovih mesta, ali i Jagodine, Svilajnca, Despotovca i Rekovca dobile su svoje primerke knjiga...
...http://zivojinmisic.rs/kako-do-posla/

Ukoliko i Vi želite da knjiga što pre stigne i u Vašu školu, slobodno nas kontaktirajte na info@zivojinmisic.rs

 Pazite na svoje misli; one su početak postupaka...
...Udruženje za podsticanje preduzetništva "Živojin Mišić" osnovano je 2013. godine u Beogradu iz želje za unapređenjem društva i podrškom preduzetništvu kao formuli za ekonomski napredak i oporavak zemlje.

Samo poštenje. I nikada tražiti preko mere. Ono što radiš to moraš da uradiš valjano, časno i potpuno, od jutra do večeri...
...Udruženje je dobilo ime po jednom od najvećih srpskih vojskovođa, Živojinu Mišiću, kao čoveku koji je pokazao neverovatno znanje, inovativnost i sposobnost za strateško planiranje, što su ključne osobine svakog preduzetnika. Svojom odvažnošću i oštroumnošću, iskustvom i skromnosti, Živojin Mišić je ispisao najslavnije stranice srpske istorije, a u današnje vreme nam se čini da se njegovo ime ne slavi onoliko koliko je zadužio i proslavio Srbiju.

http://zivojinmisic.rs/PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje za podsticanje preduzetništva - Živojin Mišić
Adresa: Gandijeva 99d
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@zivojinmisic.rs
Web: www.zivojinmisic.rs
Kontakt osoba:
Ime: Bojana Milošević
Funkcija: Assistant to COO
Tel:
e-mail: bojana.milosevic@devana.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Pravi izbor škole za 2019/20 školsku godinu - BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji koja sprovodi... Više...

Britanska internacionalna škola - Obrazovanje za uspešnu budućnost

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), osnovana je pre 22 godine. Do sada su učenici... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed