Problem sa bubrezima, bešikom ili prostatom?

Beograd, 14. Mart 2016. PR Objave: Saopštenje -

Problem sa bubrezima, bešikom ili prostatom?

Problemi sa bešikom, bubrezima i prostatom sve više zahvataju muškarce nakon pedesetih godina života, a ne retko i ranije. Tegobe koje oni imaju često im otežavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i ovakvi slučajevi zahtevaju adekvatnu terapiju. Rešenje je u preparatu Primed 6 urinarius! Primed 6 urinarius može se koristiti kod benignog uvećanja prostate, akutnih i hroničnih upalnih promena prostate, zapaljenja mokraćne bešike i mokraćnih puteva i benignih i malignih promena prostate.

Problemi sa bešikom, bubrezima i prostatom sve više zahvataju muškarce nakon pedesetih godina života, a ne retko i ranije. Tegobe koje oni imaju često im otežavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i  ovakvi slučajevi  zahtevaju adekvatnu terapiju.

Rešenje je u preparatu Primed 6 urinarius!
Primed 6 urinarius može se koristiti kod benignog uvećanja prostate, akutnih i hroničnih upalnih promena prostate, zapaljenja mokraćne bešike i mokraćnih puteva i benignih i malignih promena prostate. Antiseptično i protivupalno dejstvo preparata pomaže i kod zapaljenskih procesa bubrežnog tkiva.

 Ja  sam rešio dugogodišnji problem!
Slobodan N. iz Vranja je duže vreme imao probleme sa usporenim i odloženim mokrenjem slabog mlaza i isprekidanim mokrenjem sa zaostatkom mokraće. Njegovo mokrenje je bilo bolno, imao je probleme i sa noćnim mokrenjem, a često je imao i infekcije urinarnog trakta.

Značajan boljitak nakon kratkog perioda terapije sa  preparatom Primed 6 urinarius!
Slobodan N. je, nakon samo mesec dana korišćenja jedne do dve kafene kašičice Primeda 6 dnevno, osetio veliko olakšanje. Mogućnost izmokravanja mu se značajno poboljšala, a noćno mokrenje se proredilo.

Potpuno prirodan preparat!
Primed 6 je prirodan preparat na bazi meda, golice i lekovitog bilja koje je ubrano na ekološki čistim predelima Srbije. Ovaj preparat je bogat belančevinama, ugljenim hidratima, vitaminima C, B1, B2, B6 i niacinom. Od minerala sadrži fosfor, kalijum, magnezijum, kalcijum, gvožđe, bakar, cink i malu količinu selena.PODACI O FIRMI

Naziv: Cortex Labs doo
Adresa: Gostivarska 78
Grad: Beograd 11000
e-mail: cortexlabs@gmail.com
Web: www.primarna-medicina.com
Tel: +381 11 7151265
Kontakt osoba:
Ime: Stanko Nikolić
Funkcija: direktor
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Alergijski kašalj narušava kvalitet života

Alergijski kašalj i otežano disanje predstavljaju prepreku za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.... Više...

Obeležavanje Svetskog dana bubrega na Olimpu

U Sportskom centru "Olimp – Zvezdara", Vjekoslava Kovača 11, u četvrtak, 14. marta od 10 do 16... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed