Open Day u Beogradu - evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

Beograd, 02. Mart 2016. PR Objave: Najava -

Open Day u Beogradu - evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja

Studentska organizacija Istek - lokalni komitet Beograd će 13. aprila na Elektotehničkom fakultetu organizovati Open Day - evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja na kojem će se okupiti studenti elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope i predstavnici vodećih kompanija i univerziteta iz ovih oblasti. Predstavnici kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti uslove rada i prilike koje nude.

Studentska organizacija Istek - lokalni komitet Beograd će 13. aprila na Elektotehničkom fakultetu organizovati Open Day - evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja na kojem će se okupiti studenti elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope i predstavnici vodećih kompanija i univerziteta iz ovih oblasti.

Predstavnici kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti uslove rada i prilike koje nude. Sajmu će prisustvovati i predstavnici prestižnih evropskih univerziteta. Naši studenti će imati priliku da se informišu o njihovim obrazovnim sistemima, načinu moguće saradnje i prilikama za dalje usavršavanje.

"Posle Minhena, Atine i Madrida čast nam je što će se ovakav stručan sajam obrazovanja i zapošljavanja održati i u Beogradu. Elektrotehnički fakultet će 13. aprila postati mesto na kojem će svi zainteresovani studenti moći da uspostave direktan kontakt sa kompanijama i univerzitetima koje uspešno posluju i rade širom Evrope i da se više informišu o mogućnostima prakse, zaposlenja ili nastavku studiranja." - ističe Katarina Jezdimirović iz organizacionog odbora Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

Lokalni komitet Beograd je postao punopravan član Udruženja studenata elektrotehnike Evrope  - Istek, 2000. godine i do sada je organizovao desetine međunarodnih i lokalnih događaja. Open Day se organizuje u okviru Kongresa koji predstavlja najveću i najposećeniju međunarodnu konferenciju ovog Udruzenja. Ove godine se u Beogradu obeležava 30 godina njegovog postojanja.

Više informacija možete pronaći ovde: http://eestec.co/PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd 11000
Web: eestec.etf.bg.ac.rs
Kontakt osoba:
Ime: Marina Obrenović
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel:
e-mail: marina.obrenovic@eestec.etf.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Da li si spreman za svoju budućnost?

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i posetiš prezentaciju praksi u... Više...

JobFair 10 - Kreiraj svoju budućnost!

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će se 1. i 2. novembra ove godine, u Zgradi tehničkih... Više...

JobFair 10 - Otvorena baza biografija za unos!

Obaveštavamo Vas da je ovogodišnja baza biografija otvorena za unos ličnih i profesionalnih podataka... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed