Započni kreiranje svoje budućnosti - postani član AIESEC-a!

Beograd, 25. Januar 2016. PR Objave: Saopštenje -

ZapoÄni kreiranje svoje buduÄnosti - postani Älan AIESEC-a!

Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi, ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama i ako za tebe ne postoje granice među kulturama - Ovo je tvoja prilika! AIESEC organizacija otvara prijave za nove članove Želiš da se izdvojiš iz mase i svojim idejama promeniš nešto na bolje? Svestan si da ti diploma neće biti dovoljna da bi ti se otvorila sva vrata na koja pokucaš?

Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi, ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama i ako za tebe ne postoje granice među kulturama - Ovo je tvoja prilika!

AIESEC organizacija otvara prijave za nove članove

Želiš da se izdvojiš iz mase i svojim idejama promeniš nešto na bolje? Svestan si da ti diploma neće biti dovoljna da bi ti se otvorila sva vrata na koja pokucaš? Želiš da radiš na samoostvarivanju, ličnom i profesionalnom razvoju? Ako si spreman za nove izazove ovo je prava prilika za tebe.

Studentska organizacija AIESEC Srbija je deo globalne mreže studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. Cilj nam je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da popuniš prijavu do 27.01.2016. nakon čega će te kontaktirati lokalna kancelarija radi daljeg procesa selekcije, u kome ćeš takođe dosta naučiti i zabaviti se. Prijavu možeš popuniti na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/sam-kreiras-svoju-buducnost/

Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite naš sajt: http://aiesec.org.rs/PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

studenti, prijave, clanovi, aiesec

POVEZANI SADRŽAJI

BEST međunarodni akademski seminar - "GENE in a bottle"

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd sedamnaesti put organizuje međunarodni akademski seminar... Više...

Posle deset godina, Beograd - studentska prestonica Evrope

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade, pri Fakultetu organizacionih nauka, biće domaćin projekta... Više...

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, dvanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed