Najnovija potvrda kvaliteta znanja i tehnologije iz Srbije - Napitak od soje stiže iz Polimarka

Beograd, 07. Decembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Najnovija potvrda kvaliteta znanja i tehnologije iz Srbije - Napitak od soje stiže iz Polimarka

Kompanija Polimark je prva na tržištu u regionu započela proizvodnju napitaka na bazi sojinih proteina. Napitak od soje pravi je izvor vitamina i minerala, a na tržištu će biti zastupljen u dva ukusa, neutralni (classic) i vanila, u pakovanjima od 1 litar. Novi proizvod rezultat je intenzivnih istraživanja razvojnog tima kompanije Polimark, što je doprinelo lansiranju namirnice visokog kvaliteta koja prati globalne trendove i zahteve kupaca.

Kompanija Polimark je prva na tržištu u regionu započela proizvodnju napitaka na bazi sojinih proteina. Napitak od soje pravi je izvor vitamina i minerala, a na tržištu će biti zastupljen u dva ukusa, neutralni (classic) i vanila, u pakovanjima od 1 litar. Novi proizvod rezultat je intenzivnih istraživanja razvojnog tima kompanije Polimark, što je doprinelo lansiranju namirnice visokog kvaliteta koja prati globalne trendove i zahteve kupaca. Dodatni uspeh predstavlja i činjenica da Polimark za proizvodnju koristi sopstvene proizvodne kapacitete. 

Novim iskorakom i širenjem portfolija brendova, Polimark je još jednom dokazao da je kompanija koja prati svetske trendove i proizvodnju zasniva na potrebama najsavremenijeg potrošača. Prilagođavajući ponudu stalnom razvoju tržišnih potreba Polimark je proizveo napitak na bazi sojinih proteina najvišeg kvaliteta. U kompaniji su izuzetno ponosni na ovaj proizvod i ulazak u novu kategoriju jer veruju da će potrošači vrlo brzo upoznati prednosti konzumiranja napitka od soje. Nakon osvajanja tržišta u regionu, zahvaljujući visokom kvalitetu ovog napitka u planu je i izvoz na veoma zahtevna strana tržišta.

Polimark napici na bazi soje bogati su proteinima i odličan su izvor kalcijuma, vitamina D, kompleksa vitamina B i folne kiseline. Vitamini B kompleksa doprinose održanju normalnog stvaranja energije u metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti  i  normalnoj psihološkoj funkciji. Pored toga napitak od soje, kao zamena za mleko, je izvor kalcijuma koji je potreban za održavanje normalnih kostiju i zuba, a doprinosi i normalnoj funkciji enzima za varenje. Potpuno biljnog porekla i bez laktoze, Polimark napici od soje, neutralnog ukusa i ukusa vanile, u potpunosti zadovoljavaju potrebe onih koji vode računa o načinu ishrane i žive aktivno, i preporučuju se za korišćenje kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života. Pored toga, napici od soje spadaju u posne proizvode i mogu nesmetano da se konzumiraju u periodu posta.

Napici na bazi sojinih proteina preporučuju se za konzumaciju podjednako i ženama i muškarcima. Možete ga konzumirati za doručak, sa omiljenim muslijem i kao dodatak šejkovima, ali i samostalno umesto mleka ili uz kafu. Idealni su za kombinovanje sa slanim i slatkim jelima, koja uz napitke neutralnog ili vanila ukusa postaju pravi gurmanski užitak. Ma koji ukus da odaberete, obradovaćete sebe i svoje najdraže ukusnim poslasticama kojima ćete dodati kap magije i učiniti ih nezaboravnim.

 

O kompaniji Polimark
Polimark je osnovan 1989.godine. Od samog početka cilj kompanije usmeren je na kvalitet proizvoda, što ih, i pored jake konkurencije, održava kao lidera na tržištu. Polimark obogaćuje svoj proizvodni asortiman iz godine u godinu pa tako danas pored kečapa, majoneza i senfa proizvodi i stoni i namazne margarine, kuvani paradajz, konzervirani paradajz, različite sosove i dresinge, univerzalne začine, krem za kuvanje i šlag krem. Prvi je u Srbiji počeo sopstvenu proizvodnju kečapa, a danas je lider na domaćem tržištu. Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela standard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe je implementirala IFS i BRC standarde. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavaju da Polimark konstantno garantuje visok kvalitet i svežinu svojih proizvoda.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

polimark, soja, napitak

POVEZANI SADRŽAJI

Značajan jubilej kompanije Polimark - Polimark majonez slavi 20 godina postojanja

Jedan od najvećih proizvođača kondimenata u regionu, kompanija Polimark, obeležava 20 godina... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed