Kompanija Aviv Arlon donira opremu KBC Zvezdara

Beograd, 09. Novembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija Aviv Arlon donira opremu KBC Zvezdara

Povodom otvaranja Aviv Parka Zvezdara, izraelska kompanija Aviv Arlon doniraće Kliničko-bolničkom centru Zvezdara aparat za skrining sluha kod novorođenčadi. Donacija će biti uručena direktoru KBC Zvezdara, na sam dan otvaranja Aviv Parka, 12. novembra, za vreme svečane ceremonije.

Povodom otvaranja Aviv Parka Zvezdara, izraelska kompanija Aviv Arlon doniraće Kliničko-bolničkom centru Zvezdara aparat za skrining sluha kod novorođenčadi.

Donacija će biti uručena direktoru KBC Zvezdara, na sam dan otvaranja Aviv Parka, 12. novembra, za vreme svečane ceremonije.

Direktorka marketinga kompanije Aviv Arlon u Srbiji Danka Gladović ističe da je društveno odgovorno poslovanje praksa izraelskog investitora od samog početka rada u Srbiji.

"Jedan od naših osnovnih poslovnih ciljeva jeste uspostavljanje dobre i bliske saradnje sa lokalnom zajednicom. Trudimo se da tamo gde smo prisutni budemo prepoznati i kao aktivan činilac u rešavanju problema građana. To se najčešće ogleda u nekoj vrsti pomoći ljudima i institucijama. Ovog puta smo odabrali da to bude pomoć porodilištu Kliničko-bolničkog centra Zvezdara. Zna se da se ranim skriningom i odgovarajućom i blagovremenom intervencijom postiže izlečenje čak i u slučajevima veoma ozbiljnog oštećenja sluha kod novorođenčadi. Zaista smo srećni kada pomažemo onima koji se brinu o najmlađima", zaključuje Danka Gladović.

Donacija KBC Zvezdara je nastavak društveno odgovorne politike kompanije, koja je u Pančevu gde je otvoren prvi ritejl park, učestvovala u više humanitarnih projekata i akcija. Domu zdravlja u tom gradu donirana su četiri EKG aparata, a povodom drugog rođendana, Aviv Arlon je pančevačkom JKP "Zelenilo" donirao skejt park. Za stanovništvo ugroženo poplavama, 2014. godine Aviv Park Pančevo je prikupio pomoć u iznosu od 1.500.000,00 dinara. Domu zdravlja u Zrenjaninu doniran je digitalni kolposkop, kao i 10 savremenih aparata za merenje pritiska.

Aviv Arlon kompanija posluje u Srbiji od 2007. godine. Prva investicija, Aviv Park u Pančevu, otvoren je 2011. godine. Zrenjanin je dobio svoj Aviv Park vredan 30 miliona evra, 29. oktobra ove godine.

Aviv Park Zvezdara je treći projekat izraelske kompanije, vredan oko 15 miliona evra. Nalazi se u ulici Živka Davidovića broj 86 i prostire se na površini od jednog hektara. Izgrađen je na pet nivoa, sa ukupnom bruto površinom od 13.000 kvadratnih metara, od čega 11.500 zauzima maloprodajni prostor. Posetiocima je na raspolaganju 270 parking mesta.

U drugoj fazi projekta na Zvezdari, predviđena je i izgradnja stambenog kompleksa, odnosno, 73 stana različitih kvadratura na istoj lokaciji. Procenjuje se da će u stambeni kompleks biti uloženo oko 6 miliona evra.

Zahvaljujući Aviv Parku Zvezdara, otvoreno je oko 250 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja.

Osim hipermarketa Univerexport, koji zauzima 2.500 kvadratnih metara, u Aviv Parku Zvezdara biće smeštene i radnje sa garderobom, elektronikom, kućnim dekorom, obućom, dečije prodavnice, restorani, igraonica, uslužne delatnosti i slično (neki od brendova su Takko, JYSK, Lilly, DM, Golden Beauty, Laguna, Đak sport, Tehnomanija, Sani optika, Metro, Oviesse Kids). Posebno mesto zauzima Food Court sa interesantnom ponudom brze hrane.

U tom delu Beograda zasada ne postoji nijedan tržni centar, a reč je o najnaseljenijoj opštini prestonice, što je bio osnovni razlog za izgradnju Aviv Parka Zvezdara. Lokacija je dobro povezana sa svim delovima grada, a mnogobrojne linije gradskog saobraćaja koje vode iz različitih delova grada do Ustaničke, ali i Bulevara kralja Aleksandra, su velika prednost i jedan od motiva za investiciju kompanije Aviv Arlon.

Izraelska kompanija Aviv Arlon je na tržište Srbije uvela koncept ritejl parkova, odnosno, otvorenih maloprodajnih centara.

Više informacija o Aviv Parkovima i događajima možete pronaći na web sajtu: www.avivpark.com.PODACI O FIRMI

Naziv: MAPR Communications
Grad: Beograd
Kontakt osoba:
Ime: Nataša Maksimović
Funkcija:
Tel:
e-mail: pr.natasa.maksimovic@gmail.com

Više...

Ključne reči

otvaranje, zvezdara, aviv park

POVEZANI SADRŽAJI

Građani Srbije do sada prikupili više od 30.000 evra za otvaranje Narodnog muzeja u Beogradu

Prema poslednjim podacima, više od 30.000 evra prikupljeno je kroz kampanju "Otvorimo zajedno Narodni... Više...

Toskana nadomak Beograda - Otkrijte čari pravih vina

Odlična hrana, vrhunska vina i izuzetan provod obeležili su otvaranje ekskluzivnog kompleksa "Vinarija... Više...

IT kompanija Symphony najavila otvaranje novih razvojnih centara u Srbiji i regionu

Symphony, IT kompanija koja je prošle godine nakon San Franciska i Sarajeva, otvorila svoj razvojni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed