Tradicionalno dobri uslovi za štednju

Beograd, 31. Oktobar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Tradicionalno dobri uslovi za Å¡tednju

Piraeus banka ima najraznovrsniju ponudu oročene štednje koja poštuje princip povoljnih kamata 365 dana u godini. Povodom ovogodišnje Nedelje štednje, Banka je odlučila da dodatno nagradi štediše tradicionalno dobrim uslovima za štednju. Specijalna ponuda Piraeus banke pre svega važi za Piraeus 50 oročenu štednju u dinarima i evrima koja uz atraktivne kamate klijentima stavlja na raspolaganje do 50 odsto položenog uloga bez prekida oročenja.

Piraeus banka ima najraznovrsniju ponudu oročene štednje koja poštuje princip povoljnih kamata 365 dana u godini. Povodom ovogodišnje Nedelje štednje, Banka je odlučila da dodatno nagradi štediše tradicionalno dobrim uslovima za štednju.

Specijalna ponuda Piraeus banke pre svega važi za Piraeus 50 oročenu štednju u dinarima i evrima koja uz  atraktivne kamate klijentima stavlja na raspolaganje do 50 odsto položenog uloga bez prekida oročenja.

Piraeus 50 oročena štednja u evrima klijentima omogućava stimulativne kamatne stope koje se kreću od 1,50% godišnje za oročenja na 6 meseci, do čak 1,80% godišnje za štednju na 12 meseci. Posebna pogodnost ove ponude jeste činjenica da klijent zadržava dogovorenu kamatu čak i ukoliko ranije podigne svoja sredstva.

Klijenti koji se odluče za Piraeus 50 oročenu štednju u dinarima, uz značajno više kamatne stope koje idu i do 6% za sredstva položena na 3 meseca, odnosno do 6,35% za oročenja na 6 meseci, dobijaju i celokupan iznos kamate bez ikakvog odbitka na ime poreza.

Ovaj tip štednje je namenjen klijentima koji žele da značajno uvećaju svoj kapital ali i računaju na moguća ulaganja.

Jednako atraktivna ponuda važi i za Piraeus 100 oročenu štednju u evrima koja podrazumeva kamatu od 2,25% za oročenje na 25 meseci. Pogodnost ovog proizvoda ogleda se u kamatnoj stopi koja raste srazmerno dužini štednje čime se u slučaju razoročenja pripisuje kamata predviđena za dostignuti period oročenja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Jedinstveni koncept doniranja štednjom

Povodom Nedelje štednje, Mirabank promoviše jedinstvenu poruku - "Štednjom doniramo". Ovaj pionirski... Više...

Nova pozicija filijale Piraeus Banke u Pančevu

Piraeus banka je danas svečano otvorila novi prostor filijale u Pančevu u ulici Generala Petra... Više...

Ekskluzivna ponuda za štednju u Piraeus banci

Povodom ovogodišnje Nedelje štednje, Piraeus banka je pripremila tradicionalno dobre uslove za... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed