Predstavljanje knjige "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru"

Beograd, 08. Septembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Predstavljanje knjige "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru"

U sklopu Sajma zapošljavanja LINK2Job 18.09.2015 . g. organizovano je predstavljanje knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" Valentina Kuleta i Dragana Varagića. Sajam zapošljavanja organizuje Centar za razvoj karijere u hotelu Crowne Plaza u Beogradu od 10:00 do 19:00 sati. Cilj ovog Sajma zapošljavanja i autora knjige je istovetan - doprinos rešavanju gorućih problema nezaposlenosti, sa jedne, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra, sa druge strane.

U sklopu Sajma zapošljavanja LINK2Job 18.09.2015 . g. organizovano je predstavljanje knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" Valentina Kuleta i Dragana Varagića. Sajam zapošljavanja organizuje Centar za razvoj karijere u hotelu Crowne Plaza u Beogradu od 10:00 do 19:00 sati.

Cilj ovog Sajma zapošljavanja i autora knjige je istovetan - doprinos rešavanju gorućih problema nezaposlenosti, sa jedne, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra, sa druge strane.

Cilj knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" je da čitaoce navede da krenu u razmišljanje o drugačijim načinima rešavanja problema posla i zapošljavanja od nečega što je uobičajeno i što se podrazumeva danas. Nije uobičajeno danas reći da posla i para ima, samo možda ne oni poslovi koji bi neki želeli da rade. Smisao ove knjige jeste da čitaoce podstakne da već danas krenu da unapređuju sebe na nivou profesionalnih i ličnih veština koje će im doneti bolji posao.

U knjizi se obrađuje tematika korišćenja postojećih formalnih i neformalnih sistema edukacije za dolazak do potrebnih znanja i veština u željenom poslu. Poseban akcenat je stavljen na načine podizanja poverenja u svoje znanje, jer nedostatak samopouzdanja predstavlja glavni razlog zašto većina onih koji pokušavaju da dođu do posla, često u tome ne uspevaju.

Ukratko, prvi deo knjige koji je napisao Dragan Varagić opisuje uzroke, posledice i rešenja velikih problema sa dolaženjem do posla , a u drugom delu Valentin Kuleto, kroz veoma precizne i kratke savete govori tačno šta je potrebno usvojiti da bi čitaoci imali više poslovnog uspeha u vremenima koja dolaze.

Lazar Džamić iz kompanije Gugl, kao jedan od recenzenata knjige za nju između ostalog kaže „Umesto da nam pokloni ribu za ručak, kao što kaže stara kineska izreka, ova knjiga nas uči kako da pecamo."

Recenzent Zoran Stanojević, urednik u RTS-u napominje „Autori knjige nisu krenuli od pretpostavke, pa tražili primere koji je potvrđuju, već su krenuli od onoga što se stvarno događa, da bi onda izvodili zaključke."

Prof. dr Valentin Kuleto je osnivač i predsednik internacionalne kompanije LINK group koja se uspešno bavi visokim i srednjoškolskim obrazovanjem, kao i profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti savremenog poslovanja i IT-ja.

dipl. ing. Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta, preduzetnik, profesionalni predavač, bloger. Takođe je vlasnik, autor, mentor i suosnivač nekoliko istaknutih internet startap kompanija, od kojih je jedan deo iz oblasti edukacije.

Predstavljanje knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" održaće se u kasnijim poslepodnevnim satima 18.09, a tačan termin predstavljanja biće naknadno objavljen na sajtu Sajma zapošljavanja LINK2Job.eu.

Naručivanje knjige: http://doposla.com/  
Sajam zapošljavanja LINK2Job: http://www.link2job.eu/
Centar za razvoj karijere: http://www.razvoj-karijere.com/PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed