Mogućnost promocije www.eci-pec.rs proizvoda za proviziju od e-prodaje

Čačak, 07. Septembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

MoguÄnost promocije www.eci-pec.rs proizvoda za proviziju od e-prodaje

Kompanija JamaxM iz Čačka je obezbedila mogućnost promocije svojih proizvoda za proviziju od prodaje putem partnerskog programa na svojoj e-prodavnici Eci-pec.rs, gde je moguće naručiti online igračke, bejbi opremu i edukativni materijal.

Kompanija JamaxM iz Čačka je obezbedila mogućnost promocije svojih proizvoda za proviziju od prodaje putem partnerskog programa na svojoj e-prodavnici Eci-pec.rs, gde je moguće naručiti online igračke, bejbi opremu i edukativni materijal. 

Mogućnost promovisanja proizvoda iz online prodavnice http://www.eci-pec.rs/ na osnovu kreiranog partnerskog programa je namenjena svim veb sajtovima (medijima-saradnicima) koji kreiraju bilo kakvav sadržaj vezan za decu - blogovi, forumi, stranice posvećene razvoju deteta, kao i online prodaje koje žele da obogate svoj asortiman. Plaćanje promocije seostvaruje u odnosu na rezultate prodaje koji se obrađunavaju nezavisno u sklopu servisa http://www.partnerskiprogrami.net/.

Učešćem u ovom partnerskom programu medij-saradnik ostvaruje proviziju 16% na ceo asortiman drvenih igračaka i oprema za bebe.

Saradnicima (veb sajtovima koji žele da promovišu proizvode za proviziju od prodaje) je dozvoljeno da kreiraju svoja vizuelna rešenja (banere) u skladu sa svojim sadržajem i predviđenim dimenzijama na sajtu, uz uslov da budu primereni temi i ponudi. Saradnici mogu koristiti link partnerskog programa i u drugim oblicima (linkovanje delova teksta, slika u tekstu i sl). Artikli za promociju mogu se videti na samoj e-prodavnici.

Prijava za saradnika (medij) ovog partnerskog programa seostvaruje preko ovog linka.

PartnerskiProgrami.net je mreža affiliate (partnerskih) programa koja u sklopu svog servisa okuplja više desetina domaćih e-prodavnica, kao i preko 1.500 pojedinaca i kompanija saradnika-medija, koji promovišu proizvode za proviziju od njihove prodaje. PartnerskiProgrami.net obezbeđuje preciznost praćenja efekata internet promocije i isplatu provizija preko jednog od najkvalitetnijih softverskih rešenja na svetskom tržištu - PostAffiliatePro.PODACI O FIRMI

Naziv: Partnerski programi
Grad: Novi Sad
e-mail: servis@partnerskiprogrami.net
Tel: +381 64 2150323

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pregledajte najnoviju povoljnu ponudu vojne opreme na MilitaryShop.rs

Budite među prvima koji će pregledati i odabrati najnoviju ponudu vojne i taktičke opreme u MilitaryShop.rs... Više...

Rasprodaja vojne obuće na MilitaryShop.rs

Obezbedite sebi povoljno vojničke čizame, cipele ili patike na rasprodaji zaliha koju redovno organizuje... Više...

Povoljni premium Brandit rančevi na MilitaryShop.rs

Pronađite premium ranac Brandit po vašem ukusu i povoljnoj ceni na MilitaryShop.rs portalu za e-trgovinu.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed