BES12 v12.2 podržava Samsung KNOX, Android for Work i Apple DEP

Beograd, 24. Juli 2015. PR Objave: Saopštenje -

BES12 v12.2 podržava Samsung KNOX, Android for Work i Apple DEP

Najnovija verzija platforme BES12 donosi unapređene standarde zaštite korisničkih podataka i podršku za Samsung KNOX, Android for Work i Apple DEP Kompanija BlackBerry nastavlja inovacije EMM koncepta ovaj put kroz drugo izdanje servis paketa za platformu BES12. Na ovaj način, BlackBerry širi svoj servisni portfolio na svim operativnim sistemima, dodajući mu novu karakteristiku - podršku za Samsung KNOX, Android for Work i Apple DEP.

Najnovija verzija platforme BES12 donosi unapređene standarde zaštite korisničkih podataka i podršku za Samsung KNOX, Android for Work i Apple DEP

Kompanija BlackBerry nastavlja inovacije EMM koncepta ovaj put kroz drugo izdanje servis paketa za platformu BES12. Na ovaj način, BlackBerry širi svoj servisni portfolio na svim operativnim sistemima, dodajući mu novu karakteristiku - podršku za Samsung KNOX, Android for Work i Apple DEP.  

Nova verzija platforme BES12 donosi sledeće novine:

  • Podrška za Samsung KNOX Workspace - Korisnici će od sada moći da upravljaju svojim uređajima putem BES12 platforme uz Samsung KNOX Workspace, kao i da upotrebljavaju Samsung Galaxy mobilne uređaje kako u privatne, tako i u poslovne svrhe. Takođe, organizacijama je na ovaj način omogućena kontrola ne samo izbora uređaja koji zaposleni koriste već i sadržaja koji se na njima nalazi uz najviše nivoe sigurnosti i privatnosti korisnika. BES12 se tako integriše u KNOX operativni sistem i kreira jedinstvenu zajedničku platformu koja donosi mogućnost pristupa Android aplikacijama putem servisa Google Play koje su dozvoljene IT politikom organizacije.
  • Podrška za Android for Work - BES12 od sada podržava Android for Work platformu, što u velikoj meri povećava bezbednost i pojednostavljuje upravljanje Android uređajima. Integracijom BES12 platforme i Android operativnog sistema, korisnici dobijaju mogućnost upravljanja sopstvenim mobilnim komunikacijama uz visoke standard zaštite poslovnih i privatnih podataka koje svakodnevno razmenjuju.
  • Podrška za Apple Device Enrollment Program (DEP). Novo izdanje BES12 podržava Apple Dep što omogućava unapređeno upravljanje iOS uređaja u korporativnom vlasništvu. Administratori od sada mogu daljinskim putem kontrolisati veliki broj uređaja koji pripadaju jednoj organizaciji.
  • BlackBerry Secure Connect Plus - Softversko rešenje koje integriše platforme Samsung KNOX Workspace, Android for Work i BlackBerry 10 i omogućava bezbedan pristup korporativnim sadržajima bez potrebe za VPN infrastrukturom. Na taj način, organizacije će moći značajno da smanje troškove i unaprede korisničko iskustvo svojih zaposlenih.

BES12 v12.2  dostupan je putem godišnjih i trajnih pretplata i to:

  • Gold Universal Flex godišnja Pretplata
  • Gold BES KNOX Workspace trajna pretplata
  • Gold BES trajna pretplata

Više informacija o najnovijoj verziji platforme BES12 možete pogledati klikom na sledeći link http://devblog.blackberry.com/2015/07/bes12-v12-2-whats-new-for-enterprise-developers/

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi.  Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

telefon, blackberry, smartphone, bes12, bes, v12.2

POVEZANI SADRŽAJI

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed