Upoznajte Heineken Insajdera u novoj "Cities" kampanji

Beograd, 22. Juli 2015. PR Objave: Saopštenje -

Upoznajte Heineken Insajdera u novoj "Cities" kampanji

Vodeći svetski premium brend Heineken predstavio je najnoviji nastavak veoma uspešne kampanje "Cities of the World". Ovogodišnja kampanja nazvana je "Insajder" i želi da inspiriše muškarce širom sveta da otkriju skrivene tajne svojih gradova i podele ih sa drugima.

Vodeći svetski premium brend Heineken predstavio je najnoviji nastavak veoma uspešne kampanje "Cities of the World". Ovogodišnja kampanja nazvana je "Insajder" i želi da inspiriše muškarce širom sveta da otkriju skrivene tajne svojih gradova i podele ih sa drugima.  

"Pravi 'građanin sveta', onako kako ga vidi Heineken, predstavlja gradskog insajdera, nekoga ko je u svakom trenutku spreman za avanturu, spreman da zakorači u neočekivano i zaista proživi ono što bilo koji grad na svetu može da pruži", rekao je Đanluka Di Tondo (Gianluca Di Tondo), Globalni Senior direktor za Heineken brend i dodao: "Tokom 2014. godine cilj naše kampanje 'Cities of the World' bio je da inspiriše i motiviše muškarce da napuste uobičajenu zonu udobnosti. Ovogodišnjim pristupom idemo korak dalje i podstičemo gradske insajdere da u provod povedu i društvo."

Zahvaljujući svojim gradskim insajderima Heineken će i beograđanima otkriti veliki broj do sada neistraženih i malo poznatih mesta za uživanje, ali i zanimljivih priča koje predstavljaju deo istorije grada o kojima se jako malo zna. Do sredine septembra svi koji budu zainteresovani moći će da obiđu posebne gradske rute na koje će ih voditi Heineken timovi, ali i da pokažu svoja omiljena mesta ili lokacije koje smatraju značajnim za život grada.

Kampanja Cities prvi put je pokrenuta 2014. godine kada je na 111 svetskih tržišta proizvedeno više od milijardu flašica u slavu 55 vodećih svetskih gradova. Tako je i Beogradu pripala čast da bude u društvu sa nekim od najuzbudljivijih gradova na svetu, kao što su Njujork, London, Rio de Žaneiro, Amsterdam ili Singapur.

U televizijskoj reklami koja prati ovogodišnju kampanju vidimo kako je opušteni insajder "spasao" grupu turista od dosadnog obilaska Pariza i poveo ih na nezaboravno putovanje, pružajući im iskustvo koje će radikalno izmeniti njihovu posetu gradu. Poveo ih je u dinamičan obilazak Monmartra na staromodnim skuterima, posetili su tajanstvene žurke u Katakombama i završili na bini plešući kan-kan.

Kampanju Insajder moći ćete da pratite na različitim društvenim mrežama, a za Twitter je kreirana i revolucionarna @wherenext platforma koja će svim korisnicma davati preporuke za mesta u gradu na kojima je u tom trenutku najbolji provod. Reklamu možete pogledati na zvaničnom Heineken YouTube kanalu - http://bit.ly/1FcSlzbPODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući... Više...

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u... Više...

Prevoz do Belgrade Beer Fest-a i nazad "za dž"!

Tokom pet dana ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a biće održano više od 120 besplatnih koncerata... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed