Mudro uživajte na suncu uz Olivalove preparate

Beograd, 16. Juli 2015. PR Objave: Saopštenje -

Mudro uživajte na suncu uz Olivalove preparate

Naći pravu meru, uz adekvatnu zaštitu - preporuka je stručnjaka za bezbedno uživanje u sunčanju. Sunčevi zraci obezbeđuju nam D vitamin i popravljaju raspoloženje, ali njihovo štetno dejstvo ogleda se u izgoreloj koži i potencijalno ozbiljnim zdravstvenim problemima. Kako biste iskoristili sve dobrobiti sunca, Olival kozmetika nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od štetnog UV A i UV B zračenja za decu i za odrasle.

Naći pravu meru, uz adekvatnu zaštitu - preporuka je stručnjaka za bezbedno uživanje u sunčanju. Sunčevi zraci obezbeđuju nam D vitamin i popravljaju raspoloženje, ali njihovo štetno dejstvo ogleda se u izgoreloj koži i potencijalno ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Kako biste iskoristili sve dobrobiti sunca, Olival kozmetika nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od štetnog UV A i UV B zračenja za decu i za odrasle. Preparati sa zaštitnim faktorom 30, 40 i 50, kao i preparati za ubrzano tamnjenje, namenjeni su osobama svetlijeg tena, dok će tamniju kožu od sunca odlično zaštititi preparati sa faktorom 8, 12 i 20.

Svi preparati sadrže kombinaciju mineralnih i hemijskih filtera koji pokrivaju UV  A i UV B spektar sunčevih zraka. Obogaćeni su visokim procentom prirodnog maslinovog ulja i kakao maslaca, pa istovremeno štite i neguju kožu, osiguravaju joj dodatnu vlažnost i podstiču ravnomernu preplanulost. Lako se razmazuju i mirišu na kokos.

Dečija krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50 namenjena je osetljivoj koži mališana, a preporučuje se i za osobe izrazito osetljive na sunce. Blaga emulzija na bazi susamovog i bademovog ulja je vodootporna, brzo se upija i daje koži vlažnost. Ne sadrži parabene, mineralna ulja, veštačke mirise i boje, pa je hipoalergena i za najosetljiviju dečiju kožu.

Mleko za sunčanje za decu sa zaštitnim faktorom 50, osim što je bez parabena, parafina i mirisa, intenzivno štiti osetljivu kožu. Zaštita se temelji na kombinaciji mineralnih i hemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem, kakao maslacem i aloe verom. Za postizanje optimalne zaštite, mleko je potrebno naneti neposredno pre izlaganja suncu i zatim ponoviti nanošenje na svaka dva do tri sata. Namenjeno je deci starijoj od tri godine, a mlađima se ne preporučuje direktno izlaganje suncu.

Olivalovi proizvodi mogu da se kupe u prodavnicama DM.

 

Pekmez za ubrzano tamnjenje

250 ml

1.135,00

Ulje za sunčanje SPF 8

200 ml

625,00

Mlijeko za sunčanje SPF 20

200 ml

669,00

Mlijeko za sunčanje SPF 40

200 ml

899,00PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novo iz Olivala - Čarobni poklon set

Lepota i ljubav imaju mnogo toga zajedničkog, i svi želimo da zauvek traju. Kako nam se bliži... Više...

Olival Zlatno ulje smilja

Najnoviji trendovi nege kože sve više podrazumevaju upotrebu prirodnih ulja, budući da se ulja... Više...

Olival CC prirodna krema za lice sa uljem smilja

Za vašu jesenju preplanulost Kao ogledalo naše lepote, lice je posebno atraktivno kada ga krasi... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed