Izvršni direktor kompanije BlackBerry: Sigurnost i zaštita privatnosti na prvom mestu

Beograd, 24. Juni 2015. PR Objave: Saopštenje -

Izvršni direktor kompanije BlackBerry: Sigurnost i zaštita privatnosti na prvom mestu

John Chen se na poziciji izvršnog direktora kompanije BlackBerry nalazi već 18 meseci i prepoznatljiv je po svom odlučnom pristupu i punom poštovanju definisane strategije koja je postavljena još na samom početku njegovog mandata. Strategija se neće menjati - fokus je samo na njenom implementiranju Prvi prioritet izvršnog direktora kompanije BlackBerry jesu investicije u budućnost. On naglašava da je u poslednja dva kvartala zabeležen trend pozitivnog rasta i da je kompanija ostvarila profit.

John Chen se na poziciji izvršnog direktora kompanije BlackBerry nalazi već 18 meseci i prepoznatljiv je po svom odlučnom pristupu i punom poštovanju definisane strategije koja je postavljena još na samom početku njegovog mandata.

Strategija se neće menjati - fokus je samo na njenom implementiranju
Prvi prioritet izvršnog direktora kompanije BlackBerry jesu investicije u budućnost. On naglašava da je u poslednja dva kvartala zabeležen trend pozitivnog rasta i da je kompanija ostvarila profit. Chen smatra da je potrebno slediti ove pozitivne primere i pratiti pravac koji kompaniju BlackBerry čini liderom u sigurnosti i najviših standarda privatnosti mobilnih komunikacija.Takođe, on je istakao da će fokus i dalje biti na dve glavne ciljne grupe - poslovne korisnike BlackBerry mobilnih uređaja i softvera, kao i javne institucije/sektori.

Važno je usredsrediti se na prioritete predviđene strateškim planom
John Chen ističe da je neophodno ispuniti ključne ciljeve zadate dugoročnom strategijom kompanije, kao i da bi pokušaj da kompanija radi na razvoju i implementaciji više projekata od globalnog značaja istovremeno, doveo do kontra efekta. On smatra da je ključ savremenog poslovanja kompanija koje se bave komunikacijama u ostvarivanju saradnje sa organizacijama iz iste ili slične branše, kako bi zajedničkim naporima došli do najinovativnijih rešenja i izvanrednih rezultata. Ipak, on najavljuje da će već krajem godine, kompanija lansirati nekoliko potpuno novih uređaja na tržište čije su osnovne karakteristike visoke performanse i moderan dizajn.

Izvršni direktor kompanije BlackBerry takođe smatra da je ključ budućeg uspeha redukovanje troškova koje iziskuje hardverski deo i fokusiranje na dalji razvoj i unapređenje softverskih rešenja. Ovaj stav uzrokovan je činjenicom da je BlackBerry bez premca najpouzdaniji provajder sigurnosnih usluga koje obezbeđuju najviše standard zaštite privatnosti mobilnih komunikacija poslovnih korisnika.

Kompletan intervju sa izvršnim direktorom kompanije BlackBerry John Chen-om možete pogledati klikom na sledeći link http://crackberry.com/john-chen-privacy-security-and-blackberrys-hardware-business

Izvor: USA Today

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom „BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pametni konceptualni pneumatik IntelliGrip Urban za gradske vozne parkove budućnosti

Novi konceptualni pneumatik Goodyear IntelliGrip Urban razvijen je za novu generaciju autonomnih... Više...

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed