BES12 u funkciji kućnog sistema zdravstvene zaštite

Beograd, 28. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

BES12 u funkciji kuÄnog sistema zdravstvene zaÅ¡tite

Platforma BES12 omogućiće servisu za kućnu zdravstvenu negu unapređenje koordinacije u svakodnevnom radu i efikasniju mobilnu komunikaciju. Agencija za kućnu zdravstvenu negu, CarePartners, odlučila se za CellTrack-ovo softversko rešenje VisitManager, koje funkcioniše na BlackBerry 10 pametnim uređajima i kojim se upravlja putem BlackBerry platforme BES12.

Platforma BES12 omogućiće servisu za kućnu zdravstvenu negu unapređenje koordinacije u svakodnevnom radu i efikasniju mobilnu komunikaciju.

Agencija za kućnu zdravstvenu negu, CarePartners, odlučila se za CellTrack-ovo softversko rešenje VisitManager, koje funkcioniše na BlackBerry 10 pametnim uređajima i kojim se upravlja putem BlackBerry platforme BES12.

CarePartners je agencija koja pruža usluge kućne zdravstvene nege, među kojima personalizovane usluge podrške lečenju, servise rehabilitacije i nege za preko 70.000 obolelih pacijenata svake godine. Agencija CarePartners od sada koristi BlackBerry 10 pametne telefone na kojima je instaliran CellTrack-ov VisitManager, koji omogućava efikasno upravljanje sistemom zdravstvene zaštite za kompletnu mobilnu mrežu ove organizacije koja broji preko 4.000 zaposlenih.

Softversko rešenje VisitManager omogućava zaposlenima u agenciji CarePartners siguran pristup informacijama o korisnicima zdravstvene zaštite direktno preko svojih BlackBerry 10 pametnih telefona. Korišćenjem aplikacije VisitManager, moguće je ažurirati podatke o pacijentima u realnom vremenu i na taj način povećati produktivnost zaposlenih, jer na efikasniji način upravljaju svojim obavezama i rasporedom tokom dana. Ovo rešenje pruža i uslugu sigurnog i bezbednog komuniciranja između zaposlenih, kao i prema eksternim licima.

Već od samog početka primene ovog softverskog rešenja, agencija CarePartners je uočila značajna poboljšanja u upravljanju sistemom pružanja zdravstvene zaštite. Dnevni rasporedi se planiraju na funkcionalniji način, što je dovelo do povećanja efikasnosti i broja poseta koje se obave tokom dana. Takođe, primećeno je drastično smanjenje propuštenih poseta pacijenata. Pristup celokupnom sistemu podataka o pacijentima u realnom vremenu omogućio je ovoj organizaciji unapređenje postojećih i pokretanje novih vrsta zdravstvenih usluga. Uz platformu BES12, postignut je visok nivo kontrole i zaštite podataka o pacijentima kojima se svakodnevno pristupa sa različitih uređaja i lokacija.

Više informacija o ovoj saradnji možete pogledati klikom na sledeći link http://press.blackberry.com/press/2015/home-healthcare-provider-chooses-bes12-by-blackberry-to-enable-m.html

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry 
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed