BlackBerry Passport osvojio prestižnu nagradu za najbolji dizajn

Beograd, 25. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

BlackBerry Passport osvojio prestižnu nagradu za najbolji dizajn

Red Dot je takmičenje u inovativnom dizajnu, a nagrada „Najbolji od najboljih" je najprestižnije priznanje na takmičenju. BlackBerry Passport je osvojio nagradu "Najbolji od najboljih" u kategoriji za dizajn proizvoda na elitnom takmičenju Red Dot koje se održava već 60 godina za redom u Esenu u Nemačkoj. Žiri je svaki proizvod ocenjivao prema visokim standardima kvaliteta, a ove godine je na takmičenju učestvovalo čak 5000 proizvoda.

Red Dot je takmičenje u inovativnom dizajnu, a nagrada „Najbolji od najboljih" je najprestižnije priznanje na takmičenju.

BlackBerry Passport je osvojio nagradu "Najbolji od najboljih" u kategoriji za dizajn proizvoda na elitnom takmičenju Red Dot koje se održava već 60 godina za redom u Esenu u Nemačkoj. Žiri je svaki proizvod ocenjivao prema visokim standardima kvaliteta, a ove godine je na takmičenju učestvovalo čak 5000 proizvoda. Kompaniji BlackBerry ovo nije prvi put da osvaja nagradu na Red Dot konkursu, ali je prvi put da osvaja nagradu u kategoriji za najinovativniji dizajn. Nagrada "Najbolji od najboljih" se dodeljuje za vrhunski inovativan dizajn i predstavlja najvažniju pojedinačnu nagradu na takmičenju Red Dot u kategoriji za dizajn proizvoda.

Impresivan dizajn ovog uređaja već na prvi pogled odaje utisak prestiža i inovativnosti, dok jedinstvena forma BlackBerry Passport-a i visoke performanse, svrstavaju ovaj uređaj u sam vrh savremenih pametnih telefona.

Nakon završetka takmičenja, 29. juna 2015. godine, počinje specijalna izložba "Dizajn na sceni" koja će biti otvorena za posetioce četiri nedelje. Posetioci će na ovoj izložbi biti u prilici da iskuse neke od najnovijih vrhunskih izuma poput upotrebe taktilne ruke, a ljubitelji modernog dizajna će moći da istražuju najnovije trendove u dizajnu proizvoda i sami da se uvere u impresivan dizajn BlackBerry Passport-a i snažne performanse BlackBerry 10.3 operativnog sistema. Nakon izložbe "Dizajn na sceni", BlackBerry Passport će biti uvrstan u stalnu postavku Red Dot Dizajn Muzeja.

Ovo nije prvi put da je BlackBerry dizajn tim osvojio Red Dot nagradu. Uređaj BlackBerry Z10 je ovo priznanje osvojio 2013.godine, a u 2014.godine su u istoj kategoriji nagrađeni BlackBerry Q10, Z30 i Q5 pametni telefoni. Još jedna novina jeste da je ove godine BlackBerry po prvi put osvojio nagradu u kategoriji "Najbolji od najboljih".

Uređaj BlackBerry Passport je ranije ove godine primio i nagradu IF design, što je predstavljeno u kratkom filmskom serijalu Zanatlije (The Guild Series), koji prikazuje kako zaista izgleda kreativni proces umova koji su zaduženi za dizajn elemente u IT industriji.

Više informacija o ovoj nagradi možete pogledati klikom na sledeći link:

http://blogs.blackberry.com/2015/04/blackberry-passport-wins-best-of-the-best-red-dot-award-2015/?dm_i=2M6U,8URH,34Z1MC,JPG4,1

Izvor www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry 
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Trag fondacija proglasila dobitnike četrnaeste VIRTUS nagrade za filantropiju

Trag fondacija je četrnaesti put zaredom dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, malim... Više...

Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju - Uloga medija je ključna u predstavljanju dobrih dela

Tokom krize izazvane virusom COVID-19, Catalyst Balkans je prikupio podatke po kojima su od marta... Više...

Trag fondacija objavila je konkurs za četrnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za četrnaestu po redu, godišnju VIRTUS nagradu za... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed