Lokalno inženjersko takmičenje - EBEC Niš 2015

Niš, 19. Februar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Lokalno inženjersko takmiÄenje - EBEC NiÅ¡ 2015

I ove godine, lokalna grupa „BEST NIŠ" ogranizovaće lokalno inženjersko takmičenje „EBEC" (European BEST Engineering Competition). Ovo takmičenje biće održano u sklopu sajma poslova i stručnih praksi, poznatijeg kao Job Fair, koji će se održati 2. i 3. marta 2015. godine u holu Elektronskog fakulteta.

I ove godine,  lokalna grupa „BEST NIŠ" ogranizovaće lokalno inženjersko takmičenje „EBEC" (European BEST Engineering Competition). Ovo takmičenje biće održano u sklopu sajma poslova i stručnih praksi, poznatijeg kao Job Fair, koji će se održati 2. i 3. marta 2015. godine u holu Elektronskog fakulteta.

Cilj ovog takmičenja je da se kod studenata podstakne timski i takmičarski duh, kako bi pokazali svoja stečena znanja i krativnost kroz rešavanje inženjerskih zadataka i na taj način steknu praktična iskustva koja će svakako biti korisna u daljem radu.

Samo takmičenje ima dve kategorije: timski dizajn i studija slučaja. U okviru timskog dizajna od učesnika se očekuje da reše određeni inženjerski problem i od obezbeđenih materijala konstruišu napravu koja će moći da izvrši zadatu funkciju. S druge strane, studija slučaja namenjena je onima koji žele da se oprobaju u rešavanju zadatog tehničko-menadžerskog problema i da svoje rešenje potom prezentuju.

Pravo učešća imaju studenti svih fakulteta Univerziteta u Nišu. Sve što je potrebno je da svoje timove sastavljene od četiri člana prijavite na našem sajtu ili se pak prijavite sami. Ukoliko se prijavljujete kao pojedinac, Organizator će Vam, na osnovu prijave, dodeliti tim. Sva obaveštenja se mogu pratiti na zvaničnoj Facebook strani.

Pobednici lokalnog plasiraće se na regionalno takmičenje „EBEC Balkan" (Balkansko inženjersko takmičenje), koje će se ove godine održati u Beogradu. Takođe, najbolji učesnici regionalnog takmičenja imaće priliku da se bore u finalu za titulu najboljih inženjera Evrope „BEST Engineers of Europe" u Portu (Portugal).

Rok za prijavljivanje je 25. februar u 14h.PODACI O FIRMI

Naziv: EBEC Balkan
Adresa: Građevinsko-arhitektonski fakultet, Aleksandra Medvedeva 14
Grad: Niš 18000
Web: www.ebecbalkan.org
Kontakt osoba:
Ime: Ana Benić
Funkcija: PR coordinator of EBEC Balkan 2014
Tel:
e-mail: ana.benic@best.eu.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

14. "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021"

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski... Više...

Dani inženjera - EBEC 2017

Ove godine, lokalna grupa „BEST NIŠ" organizovaće EBEC (European BEST Engineering Competition)... Više...

Regionalno inženjersko takmičenje EBEC Balkan

Balkansko inženjersko takmičenje EBEC Balkan predstavlja drugu, regionalnu rundu Evropskog BEST... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed