Besplatna zimska škola programiranja i dizajna na ITS-u

Beograd, 29. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Besplatna zimska Å¡kola programiranja i dizajna na ITS-u

Ovog zimskog raspusta svi srednjoškolci će besplatno moći da nauče nove stvari na nedelji programiranja i dizajna, koja će biti organizovana u Comtrade centru. Pravi mali festival informacionih tehnologija, kojem će veliki broj dece u Srbiji moći da prisustvuje, organizovali su Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, kompanije LINK group i Comtrade.

Ovog zimskog raspusta svi srednjoškolci će besplatno moći da nauče nove stvari na nedelji programiranja i dizajna, koja će biti organizovana u Comtrade centru. Pravi mali festival informacionih tehnologija, kojem će veliki broj dece u Srbiji moći da prisustvuje, organizovali su  Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, kompanije LINK group i Comtrade.

Učešće u zimskoj školi je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti klikom na sledeći link. Zimska škola programiranja i dizajna će trajati od 12. do 16. januara, a prijava traje do 10. januara. Obezbeđeno je čak 1000 mesta.

Za samo 5 dana svi zainteresovani će moći da dođu do novih IT veština: kako da napišu svoj prvi kod, obrade sliku, montiraju svoj prvi video... Ovo su samo neke od stvari koje će moći da nauče.

Polaznici Zimske škole programiranja i dizajna imaće prilike da saznaju kako funkcioniše Google analitika, kako pokrenuti internet prodaju, šta su elektronski platni sistemi (Paypal, Bitcoin), kako funkcioniše tehnologija 3D štampe itd. U okviru škole biće održan niz radionica na kojima će učenici moći da saznaju kako se kreira WordPress sajt, šta se sve može raditi u programskom jeziku Java, kako se kreiraju slike u Photoshopu, i još mnogo toga.

Do ovih korisnih znanja vodiće ih odlični profesori sa Visoke škole za informacione tehnologije ITS, uspešni poslovni ljudi iz oblasti IT-ja, Google predavači, predstavnici Oracle University, project menadžeri Comtradea, predstavnici Hewlett-Packarda, i mnogi drugi.

Dosadašnja iskustva sa Zimske škole programiranja i dizajna pokazuju da su srednjoškolci izuzetno zainteresovani da stiču nova znanja i veštine u IT-ju. Zanimljivo je i to da svake godine sve više devojaka želi da nauči programiranje i dizajn. One svoju karijeru vide upravo u sferi IT-ja.

Ne samo da će srednjoškolci moći da steknu nova znanja u atmosferi savremene IT škole kakva je ITS, u moderno opremljenom prostoru nego će imati jedinstvenu priliku da obiđu i upoznaju se sa poslovnim okruženjem i načinom rada u uspešnoj IT kompaniji kakva je Comtrade.

 

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS
je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. Nastava na ITS-u se odvija u okviru četiri programa: Informacione tehnologije, Računarska multimedija, Elektronsko poslovanje, Organizacija poslovnih sistema (IT). Rad Visoke škole za informacione tehnologije (ITS) podržavaju dve poznate i uspešne kompanije, lideri u oblasti IT-ја na našim prostorima - Comtrade i LINK group. Neki od partnera ITS-a su: Apple, HP, Acer, Toshiba, EMC, Oracle, Microsoft, Fujitsu-Siemens, i još mnogo kompanija u zemlji, regionu, i šire.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: pr@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 0117856140

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Hakaton za srednjoškolce 4.0

Udruženje studenata informatike FONIS četvrti put zaredom organizuje programersko takmičenje,... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS po osmi put organizuje FON Hakaton

Hakaton je 48-časovno takmičenje u programiranju na kome timovi od 3 ili 4 programera rade na izradi... Više...

Otvorene su prijave za online AIBG Belgrade - programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije

Treći AIBG Belgrade se usled trenutne epidemiološke situacije održava online 11. i 12. decembra. Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed