Otvoren prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji

Beograd, 03. Oktobar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Otvoren prvi deÄiji eko-zabavni park u Srbiji

Prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji otvoren je danas na Adi Ciganliji. Otvaranju su prisustvovali predstavnici kompanije Neoplanta, JP Ada Ciganlija, kao i mališani iz beogradskih vrtića i osnovnih škola. Dečiji eko-zabavni park, koji se prostire na površini od oko 300 m2, jedinstven je po tome što je izgrađen u najvećoj meri od prirodnih materijala - drveta, peska, šljunka, malča.

Prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji otvoren je danas na Adi Ciganliji. Otvaranju su prisustvovali predstavnici kompanije Neoplanta, JP Ada Ciganlija, kao i mališani iz beogradskih vrtića i osnovnih škola.

Dečiji eko-zabavni park, koji se prostire na površini od oko 300 m2, jedinstven je po tome što je izgrađen u najvećoj meri od prirodnih materijala - drveta, peska, šljunka, malča. Projekat je omogućila kompanija Neoplanta, koja je tokom proleća odvajala novčana sredstva od prodaje promotivnih Pipi i Gudi proizvoda, a realizovan je u saradnji sa JP Ada Ciganlija.

Portparol JP Ada Ciganlija, Maja Pavlović, izrazila je zadovoljstvo što popularno beogradsko izletište širi i obogaćuje svoje sadržaje.

"Drago nam je što pored ostalih sportskih sadržaja, Adu Ciganliju možemo da upotpunimo zabavnim eko parkom za decu. U njemu će najmlađi posetioci predškolskog i školskog uzrasta moći da kroz igru razvijaju i ekološku svest", istakla je Pavlovićeva.

Marketing menadžer Neoplante, Zora Kovačević, izjavila je da je kompanija vodila računa o tome da ne naruši prirodnu sredinu Ade Ciganlije.

"Uspeh nam je utoliko draži što smo kao kompanija posvećena društveno odgovornom poslovanju realizovali jedan veliki projekat od šireg značaja. Naši osnovni ciljevi bili su širenje svesti o ekologiji, kao i podsticanje pravilnog rasta i razvoja najmlađe populacije. Želimo da pomognemo stvaranju uslova za srećno odrastanje naše dece i da podstaknemo razvoj njihove ekološke svesti", rekla je Zora Kovačević, marketing menadžer kompanije Neoplanta.

Mališani iz dečijih vrtića i osnovnih škola imali su priliku da na Adi Ciganliji uživaju u zabavno-edukativnom programskom sadržaju prilagođenom najmlađima. Program je vodio glumac Srđan Ivanović, a u njemu su učestvovali dečiji animatori i glumci. U režiji Udruženja građana za pozorište, televiziju i film "Epizodista", prikazana je dečija predstava "Ekoslav u akciji", a da doživljaj za prisutne mališane bude kompletan pobrinuo se klovn Paja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

EKO nagrađuje verne kupce atraktivnim putovanjima

Kompanija EKO Serbia, kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, u okviru nagradne igre poklanja... Više...

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje prve benzinske stanice u Smederevu

EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvorila je prvu benzinsku stanicu u Smederevu, čime je proširila... Više...

Budite deo olimpijske tradicije sa EKO Serbia

U olimpijskoj godini EKO Serbia ljubiteljima sporta i putovanja pruža mogućnost da postanu deo... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed