BeotelNet predstavio CLOUD server uslugu

Beograd, 23. Septembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

BeotelNet predstavio CLOUD server uslugu

Specijalno napravljen za organizacije kojima je potreban server, CLOUD raste sa Vašim potrebama, ostavljajući mogućnost brzog dodavanja resursa na zahtev. BeotelNet je predstavio svoju novu uslugu, CLOUD server, specijalno napravljen za organizacije kojima je potreban server uz mogućnost brzog povećanja performansi na zahtev.

Specijalno napravljen za organizacije kojima je potreban server, CLOUD raste sa Vašim potrebama, ostavljajući mogućnost brzog dodavanja resursa na zahtev.

BeotelNet je predstavio svoju novu uslugu, CLOUD server, specijalno napravljen za organizacije kojima je potreban server uz mogućnost brzog povećanja performansi na zahtev.

BeotelNetovi CLOUD serveri omogućavaju firmama da instaliraju i testiraju svoje aplikacije, konfigurišu operativni sistem kako to njima odgovara, razvijaju nove servise i još mnogo toga.

"Slušali smo šta nam kažu klijenti i ovo je naše rešenje, OBLAK koji se prilagođava raznim zahtevima firmi u razvoju," izjavio je Radivoje Milićević, direktor BeotelNeta. "Smatramo da je rešenje idealno za sve firme koje se bave aplikativnim razvojem ili imaju bilo kakve potrebe po pitanju serverske infrastrukture. Kako firma bude rasla, tako će i njen oblak dobijati nove mogućnosti."

CLOUD usluga omogućava firmama da u roku od nekoliko minuta dobiju server sa zavidnom konfiguracijom. Sve ovo je dostupno u okviru mesečne pretplate koja je često manja od kupovine novog laptopa ili telefona.

Na primer, osnovni paket koji uključuje procesor sa jednim jezgrom, 1GB RAM memorije i 20GB na disku košta svega 1590 dinara mesečno, plus PDV. Kad je klijentu potrebna dodatna snaga ili memorija, postoji jednostavna mogućnost dogradnje.

"Jedan od ciljeva razvoja CLOUD server usluge je i naša želja da pomognemo firmama da unaprede svoju konkurentnost kroz upotrebu IT tehnologija," izjavio je Danijel Fujs, tehnički direktor BeotelNeta. "Takođe se nadamo da će određen broj startapa prepoznati da im BeotelNetov OBLAK može biti od koristi. Naš osnovni paket nudi najmanjim firmama pa i individualnim korisnicima mogućnost da eksperimentišu na svom serveru."

Link: http://beotel.rs/hosting/cloud
Kontakt:  marketing@isp.beotel.net, 011/3955-197

O BeotelNetu
BeotelNet je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji, poznat po tome što je dovela prvi međunarodni internet link kod nas. BeotelNet je počeo je sa radom 26. februara 1996. godine i od tada posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da internet približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.PODACI O FIRMI

Naziv: BeotelNet
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 37
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@isp.beotel.net
Web: www.beotel.rs
Tel: 011 3955-000
Kontakt osoba:
Ime: Dušan Belić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

Ključne reči

cloud, klaud, oblak, beotelnet, cloud server

POVEZANI SADRŽAJI

BeotelNet i RTS oborili rekorde u emitovanju videa preko interneta za vreme Olimpijade

Za vreme 31. letnjih Olimpijskih igara BeotelNet i RTS su oborili rekorde u prenosu digitalnog sadržaja... Više...

Novogodišnja akcija BeotelNeta - ADSL internet brzine do 20 Mb/s po ceni 10 Mb/s

BeotelNet nastavlja da nudi uređaje uz svoje usluge pristupa internetu. U ovom trenutku, korisnici... Više...

Paket za uspešne firme - Office 365 uz BeotelNetove internet servise

Vaše poslovanje u oblaku uz Office 365 i BeotelNetove hosting, server ili BizConnect pakete. Moderno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed