Saga je Nacionalni šampion u kategoriji inovacija na European Business Awards 2014/2015

Beograd, 19. Septembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Saga je Nacionalni Å¡ampion u kategoriji inovacija  na European Business Awards 2014/2015

Kompanija Saga proglašena je za Nacionalnog šampiona u kategoriji inovacija, na prestižnom takmičenju European Business Awards 2014/2015. Saga, jedina nagrađena srpska IT kompanija, konkurisala je svojim jednostavnim, rentabilnim i efikasnim rešenjem elektronskog bankarstva - iBanking, koje pruža lično i unapređeno korisničko iskustvo.

Kompanija Saga proglašena je za Nacionalnog šampiona u kategoriji inovacija, na prestižnom takmičenju European Business Awards 2014/2015. Saga, jedina nagrađena srpska IT kompanija, konkurisala je svojim jednostavnim, rentabilnim i efikasnim rešenjem elektronskog bankarstva - iBanking, koje pruža lično i unapređeno korisničko iskustvo. Takmičenje European Business Awards održava se osmu godinu za redom, a do sada je okupilo više od 24 hiljade kompanija iz 33 zemlje Evrope.

"Drago nam je što je iBanking prepoznat kao inovativno, praktično i izvrsno rešenje koje uspešno odgovara na izazove u savremenom poslovanju. Ovo priznanje potvrđuje visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije Saga, kao i našu stalnu opredeljenost ka inovacijama", izjavio je Eldar Banjica, direktor NF Innova Unit, Saga.

Adrian Trip (Adrian Tripp), CEO European Business Awards, čestitao je Sagi na osvojenoj nagradi: "Priznanje za Nacionalnog šampiona je veliki uspeh. European Business Awards motiviše kompanije širom Evrope da postižu uspehe i pomaže im da povećaju konkurentne prednosti", rekao je Trip.

Kao Nacionalni šampion, Saga ulazi u uži krug izbora za UKTI nagradu za inovaciju, u okviru European Business Awards. O dobitniku nagrade odlučiće stručni žiri, sastavljen od eminentnih evropskih akademika, poslovnih lidera i preduzetnika, a u svakoj zemlji biće organizovano i javno online glasanje. Finale izbora biće održano 2015. godine.

Za više informacija o European Business Awards, posetite www.businessawardseurope.com

 

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem-integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. godini Saga je postala deo New Frontier Group - najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi koja se 2013. godine našla na Gartnerovoj listi 10 najuspešnijih sistem-integratora na ovim tržištima. Ove godine Saga slavi 25 godina uspešnog poslovanja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kvalitetnija sigurnost bankarskih aplikacija

Kompanije New Frontier Group (NFG) i BehavioSec, vodeći proizvođač softverskih rešenja za identifikaciju... Više...

Vladimir Popović novi Direktor prodaje u Sagi d.o.o. Beograd

Vladimir Popović, Direktor prodaje New Frontier Group preuzeo je od 1. avgusta 2014. godine funkciju... Više...

Vladimir Popović novi Direktor prodaje u Sagi d.o.o. Beograd

Vladimir Popović, Direktor prodaje New Frontier Group preuzeo je od 1. avgusta 2014. godine funkciju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed