Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Sombor, 10. Septembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Ove nedelje pušten je u rad www.tehnomagazin.rs koji je namenjen za ispomoć kupcima u kvalitetnom odabiru tehničkih proizvoda. Svedoci smo da savremene tehnologije napreduju na dnevnom nivou, dok sa druge strane kada želite da kupite bilo kakav tehnički proizvod potrebno je da savladate veliki broj novih termina koji predstavljaju manje ili više važne karakteristike proizvoda da bi ste za vaše pare dobili ono što vam zaista treba.

Ove nedelje pušten je u rad www.tehnomagazin.rs koji je namenjen za ispomoć kupcima u kvalitetnom odabiru tehničkih proizvoda.

Svedoci smo da savremene tehnologije napreduju na dnevnom nivou, dok sa druge strane kada želite da kupite bilo kakav tehnički proizvod potrebno je da savladate veliki broj novih termina koji predstavljaju manje ili više važne karakteristike proizvoda da bi ste za vaše pare dobili ono što vam zaista treba.

TehnoMagazin.rs ima za cilj da jednostavnim jezikom objasni koje su to karakteristike pojedinačnih tehničkih proizvoda koje vas mogu opredeliti da taj proizvod i kupite.

Pored samog opisa namene predstavljene grupe proizvoda i opisa samog proizvoda, u sklopu teksta se obično predstave još nekoliko proizvoda iz iste grupe koji objektivno imaju povoljnu cenu u odnosu na sam kvalitet pojedinačnog proizvoda.

U slučaju da čitaocu teksta ponuđene karakteristike predstavljenih proizvoda odgovoraju, u sklopu samog teksta je omogućeno da korisnik naruči online zaj proizvod preko e-prodavnice Elbraco.rs.

Kompanija Elbraco Group je kreirala ovaj projekat online magazina sa namerom da što objektivniji i jednostavniji način upozna potencijalne kupce sa svim potrebnim karakteristikama pojedinačnih proizvoda zbog olakšanja procesa kupovine i izbora najboljih proizvoda prema konkretnim potrebama kupaca.

Cilj je da u narednim mesecima TehnoMagazin.rs postane relevantna veb destinacija kojoj će kuci verovati u objektivnost izbora određenih tipova proizvoda.PODACI O FIRMI

Naziv: TehnoMagazin.rs
Grad: Sombor 25000
e-mail: redakcija@tehnomagazin.rs
Web: www.tehnomagazin.rs
Tel: +381 25 421783
Kontakt osoba:
Ime: Branislav Šoškić
Funkcija: urednik
Tel:
e-mail: redakcija@tehnomagazin.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Građani i kompanije sve više doniraju humanitarnu pomoć

U 2021. godini u Srbiji su građani i kompanije donirali 42,5 miliona evra za opšte dobro, prema... Više...

Pomoć socijalno ugroženim porodicama - EKO put do srca

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao... Više...

Kompanija EKO Serbia donirala 5 miliona dinara za borbu protiv korona virusa

EKO Serbia, mreža benzinskih stanica, donirala je 5 miliona dinara za nabavku medicinske opreme... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed