Ugledna kineska nagrada za Goodyearov EfficientGrip SUV

Beograd, 25. Avgust 2014. PR Objave: Saopštenje -

Ugledna kineska nagrada za Goodyearov EfficientGrip SUV

Pneumatik EfficientGrip SUV, kog su za prvu opremu izabrali Audi, Land Rover i Nissan, osvojio je i najveće autotržište na svetu - kinesko, gde je nedavno proglašen najboljim u kategoriji pneumatika za vozila SUV. Goodyearov pneumatik za sportska terenska vozila (SUV) EfficientGrip SUV koji omogućava malu potrošnju goriva i tihu vožnju oduševljava stručnjake i potrošače širom sveta.

Pneumatik EfficientGrip SUV, kog su za prvu opremu izabrali Audi, Land Rover i Nissan, osvojio je i najveće autotržište na svetu - kinesko, gde je nedavno proglašen najboljim u kategoriji pneumatika za vozila SUV.

Goodyearov pneumatik za sportska terenska vozila (SUV) EfficientGrip SUV koji omogućava malu potrošnju goriva i tihu vožnju oduševljava stručnjake i potrošače širom sveta. Nedavno je u Kini, najvećem tržištu za preduzeća u automobilskoj industriji, nagrađen kao najbolji u kategoriji pneumatika za SUV vozila. Nagrada koju dodeljuju ugledni stručnjaci u ovoj industrijskoj grani, Chinasuv.com i China SUV Weekly, predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja ove vrste. 

Pneumatik EfficientGrip SUV, zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji i visokom kvalitetu, izaziva neverovatne reakcije sve od lansiranja na tržište 2012. godine. Pored mnogobrojnih priznanja potrošača osvojio je, između ostalih, i nagradu revije Motor Trend "Pneumatik SUV godine 2012", a za svoj doprinos na području sigurnosti i smanjenja emisije CO2 priznanje mu je dodelila i španska gumarska industrija. Pored toga, vodeći proizvođači automobila izabrali su pneumatik EfficientGrip SUV za prvu opremu svojih automobila, između ostalih Audi, Land Rover i Nissan. 

Pneumatik EfficientGrip SUV, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji FuelSaving, omogućava bolje iskorišćenje goriva i manju emisiju CO2. Odlikuju ga takođe i napredne karakteristike koje osetno poboljšavaju prianjanje, dok istovremeno obezbeđuju tihu i udobnu vožnju. Na raspolaganju je za širok spektar vozila SUV/4x4, od velikih i prestižnih do standardnih, kompaktnih i supkompaktnih.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi sa 90 godina iskustva u gumarskoj industriji. Od 2004. godine stopostotni vlasnik društva je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Danas društvo Goodyear Dunlop Sava Tires ima više od 1.400 zaposlenih.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za poljoprivredne, industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata proizvedenih pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.si,  www.dunlop.si, www.fulda.si i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 69 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 51 pogonu koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed