Zajednička saradnja Fondacije Novak Đoković i kompanije Unilever Beograd - Cif očistio rekonstruisani vrtić "Galeb"

Beograd, 21. Avgust 2014. PR Objave: Saopštenje -

ZajedniÄka saradnja Fondacije Novak ÄokoviÄ i kompanije Unilever Beograd - Cif oÄistio rekonstruisani vrtiÄ "Galeb"

Kampanja "Cif čisti Srbiju" završena je čišćenjem renoviranog vrtića "Galeb" u Petrovcu na Mlavi, jednom od teško oštećenih predškolskih ustanova u majskim poplavama. Fondacija Novak Đoković sanirala je vrtić sredstvima iz donacija, a nakon završenih građevinskih radova Cif tim kompanije Unilever, u protekla dva dana, očistio je više od 800 m2 površine.

Kampanja "Cif čisti Srbiju" završena je čišćenjem renoviranog vrtića "Galeb" u Petrovcu na Mlavi, jednom od teško oštećenih predškolskih ustanova u majskim poplavama. Fondacija Novak Đoković sanirala je vrtić sredstvima iz donacija, a nakon završenih građevinskih radova Cif tim kompanije Unilever, u protekla dva dana, očistio je više od 800 m2 površine.

Početkom septembra oko 350 mališana iz ovog kraja ponovo će krenuti u obdanište u kome su, zahvaljujući zajedničkoj saradnji Fondacije i kompanije Unilever, a uz pomoć proizvoda Cif, temeljno očišćeni podovi, staklene površine, grejna tela, stepenište, kuhinjske prostorije, kao i toaleti u čitavom objektu.

"U skladu sa našom misijom društveno odgovornog poslovanja koju realizujemo širom sveta, odlučili smo da usmerimo kampanju "Cif čisti Srbiju" ka onima kojima je najpotrebnija, našim najmlađima. Zadovoljstvo nam je da smo zajedno sa Fondacijom Novak Đoković učestvovali na saniranju i čišćenju vrtića "Galeb", rekao je Ljubomir Milošević, direktor kompanije Unilever Beograd d.o.o. i naglasio da je ovo odličan primer uspešne saradnje koja za cilj ima stvaranje kvalitetnih uslova boravka za našu decu koja su za nas zaista najveće blago. 

Kompanija Unilever Beograd uručila je vrtiću i donaciju Cif proizvoda za narednih godinu dana namenjenu pre svega održavanju higijene i zdravlja mališana. Informacije o radovima na čišćenju, kao i o svim ostalim detaljima kampanje "Cif čisti Srbiju" dostupne su na web sajtu www.cifcistisrbiju.rs, kao i na FB stani Cif čisti Srbiju.

 

O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmanns. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju - Uloga medija je ključna u predstavljanju dobrih dela

Tokom krize izazvane virusom COVID-19, Catalyst Balkans je prikupio podatke po kojima su od marta... Više...

Trag fondacija objavila je konkurs za četrnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za četrnaestu po redu, godišnju VIRTUS nagradu za... Više...

Održana dvanaesta dodela VIRTUS nagrada za filantropiju - U stalnoj potrazi za dobrotom u svima nama

Trag fondacija dvanaestu godinu za redom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama,... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed