Budući stručnjaci koriste Autodesk softver

Beograd, 06. Juni 2014. PR Objave: Saopštenje -

BuduÄi struÄnjaci koriste Autodesk softver

OSA je dodelila nagradu najuspešnijem učesniku Republičkog takmičenja mašinskih škola Srbije iz predmeta Modeliranje 3D mašinskih elemenata i sklopova koji je u svom radu koristio Autodesk Inventor softver. Kompanija OSA Računarski inženjering podržala je Republičko takmičenje srednjih mašinskih škola u Srbiji, koje je održano 29. i 30 maja u TŠ "Rade Metalac" u Leskovcu.

OSA je dodelila nagradu najuspešnijem učesniku Republičkog takmičenja mašinskih škola Srbije iz predmeta Modeliranje 3D mašinskih elemenata i sklopova koji je u svom radu koristio Autodesk Inventor softver.

Kompanija OSA Računarski inženjering podržala je Republičko takmičenje srednjih mašinskih škola u Srbiji, koje je održano 29. i 30 maja u TŠ "Rade Metalac" u Leskovcu.

Kao generalni distributer Autodesk softvera na teritoriji Srbije i Adriatik regiona OSA je odlučila da najbolje plasiranog učenika koji za rešavanje zadatka koristi Autodesk Inventor softver nagradi tablet računarom i Autodesk aplikacijama za ovu platformu. Ono što nas je svakako obradovalo je da su od 30 učesnika u okviru zadatka Modeliranje 3D mašinskih elemenata i sklopova dva prvoplasirana takmičara koristili Autodesk Inventor. Kako bi uspešno rešili kompleksan takmičarski zadatak kreiranja 3D modela stare kubure, Milan Gligorijević iz Mašinsko-elektrotehničke škole Bor i Marko Mitić iz TŠ "Rade Metalac" su iskoristili sve prednosti Autodesk Inventor softvera za 3D modeliranje.

Da je Autodesk softver prvi izbor za 2D skiciranje i crtanje svedoči i podatak o tome da je u okviru druge kategorije na ovogodišnjem republičkom takmičenju mašinskih škola većina takmičara koristila AutoCAD softver kako bi odgovorili na postavljene zadatke.

Ovogodišnje Republičko takmičenje koje je u organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zajednice mašinskih škola Srbije je zapravo najviši nivo ove vrste takmičenja mladih mašinaca. Kako bi se plasirali na ovo završno takmičenje, 57 učenika u pomenute dve kategorije su prethodno morali da zabeleže i odlične rezultate na regionalnim takmičenjima.PODACI O FIRMI

Naziv: OSA računarski inženjering d.o.o.
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
e-mail: kontakt@osa.rs
Web: www.osa.rs
Tel: +381113290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed