Extreme Intimo obeležio Svetski dan porodice sa mališanima u Subotici

Subotica, 16. Maj 2014. PR Objave: Saopštenje -

Extreme Intimo obeležio Svetski dan porodice sa mališanima u Subotici

Povodom Svetskog dana porodice, predstavnici kompanije Extreme Intimo danas su posetili mališane koji se leče u Opštoj bolnici u Subotici i, uz iskrene poruke podrške za njihov brz oporavak, darovali poklone iz svog proizvodnog asortimana. Pored poklon paketića, Opštoj bolnici u Subotici Extreme Intimo donirao je i iznos od 200.000 dinara. Kao porodični brend, Extreme Intimo neguje prave vrednosti i slavi porodicu.

Povodom Svetskog dana porodice, predstavnici kompanije Extreme Intimo danas su posetili mališane koji se leče u Opštoj bolnici u Subotici i, uz iskrene poruke podrške za njihov brz oporavak, darovali poklone iz svog proizvodnog asortimana. Pored poklon paketića, Opštoj bolnici u Subotici Extreme Intimo donirao je i iznos od 200.000 dinara.

Kao porodični brend, Extreme Intimo neguje prave vrednosti i slavi porodicu. Humanitarna akcija "Zajedno krojimo sreću" pokrenuta je, pre svega, u cilju pružanja podrške deci koja se na Dan porodice, nalaze na lečenju u zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Tim povodom, mališanima je dodeljeno 20 poklon paketića sa željom da ih podsete da nisu sami, te da ima mnogo onih koji misle na njih. U dobrim željama učestvovali su građani Srbije i regiona koji su, putem Facebook aplikacije "Zajedno krojimo sreću" postavljali fotografije, crteže, video i ostale poruke podrške. Prenevši najtoplije poruke podrške, Extreme Intimo uspeo je bar na trenutak da ulepša dan ovim mališanima koji su im uzvratili iskrenim emocijama i nasmejanim licima.

Načelnica službe za pedijatriju, bolnice u Subotici, dr Katja Puleva zahvalila se na podršci: "U ime celog kolektiva bolnice, želela bih da se zahvalim kompaniji Extreme Intimo i svim građanima koji su se priključili, na ovom humanom gestu, te velikoj želji da podseti mališane, kao i njihove roditelje da nisu sami. Svi znamo koliko je u ovim situacijama podrška dragocena."

U okviru, istoimene akcije, Extreme Intimo ulepšao je dan mališanima u još dve bolnice u Srbiji - Kliničkom Centru Niš i Zdravstvenom centru Užice, a svakoj od bolnica takođe je doniran iznos od 200.000 dinara.

Kao kompanija koja izuzetno vodi računa o dobrobiti zajednice u kojoj posluje, Extreme Intimo ovom akcijom želi da skrene pažnju na potrebu osnaživanja porodice kao najvažnije institucije u našem društvu. Svetski dan porodice je pravo vreme za to.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Održana akcija "Priroda u gradu - Kreirajmo male oaze za očuvanje pčelinjih zajednica"

Kompanija Pernod Ricard je deseti put, na globalnom nivou sprovela inicijativu „Dan odgovornosti"... Više...

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed