Učite od najboljih!

Beograd, 03. Februar 2014. PR Objave: Saopštenje -

UÄite od najboljih!

Engleski, svetski, internacionalni jezik, u skladu sa tokovima i tempom savremenog društva - i dalje nam široko otvara svoja vrata, bilo na privatnom ili poslovnom planu. Koliko puta vam je nedostajalo samo malo više znanja engleskog, ne biste li briljirali na razgovoru za posao ili se lakše sporazumeli sa strancima, na nekom od putovanja? Zašto biste propuštali brojne poslovne angažmane, zašto ne biste čitali knjige u izvornoj formi ili obogatili svoje veštine i vokabular svetskim jezikom?

Engleski, svetski, internacionalni jezik, u skladu sa tokovima i tempom savremenog društva - i dalje nam široko otvara svoja vrata, bilo na privatnom ili poslovnom planu. Koliko puta vam je nedostajalo samo malo više znanja engleskog, ne biste li briljirali na razgovoru za posao ili se lakše sporazumeli sa strancima, na nekom od putovanja? Zašto biste propuštali brojne poslovne angažmane, zašto ne biste čitali knjige u izvornoj formi ili obogatili svoje veštine i vokabular svetskim jezikom? Pružite sebi kompletan užitak, u školi stranih jezika, inlingua GALINDO.

Više od dve decenije, prva privatna škola u Beogradu, inlingua GALINDO, neguje moderan, stručan, koristan i profesionalan pristup u svojoj nastavi, postižući visok nivo individualnog i grupnog napretka.

Svima koji upišu kurs jezika tokom februara - meseca ljubavi i zaljubljenosti, i koji sa sobom povedu dragu osobu ili prijatelja, inlingua GALINDO daruje popust od čak 25% na školarinu, kao i svim polaznicima na poklon moderan ilustrovani englesko-srpski rečnik. Nije li učenje zabavnije i lakše u paru? Postignite odlične rezultate na prijatan i jednostavan način!

Ne propustite priliku da steknete visoko stručno znanje iz najfluentnijih svetskih jezika, u školi koja je deo međunarodne škole inlingua, sa sedištem u Bernu, a koja posluje na svim kontinentima, sa dugom tradicijom i renomeom. Kroz šest inlingua GALINDO centara u Beogradu, godišnje prođe više od hiljadu polaznika, dece i odraslih, a nastavni programi, kursevi i metode rada se konstantno razvijaju, u skladu sa potrebama polaznika i standardima Evropskog Saveta.

Školu su pohađale mnoge naše poznate ličnosti, a zahvaljujući odličnim metodima rada, čelni ljudi velikih svetskih kompanija koje posluju u Srbiji, poput Eriksona, Mercedesa i VIP Mobile-a, danas veoma dobro govore srpski jezik. Vittorio N., menadžer prodaje u kompaniji Ericsson, u Beogradu, kratko i jasno je dočarao kvalitet škole inlingua GALINDO: "3 times great: great professionalism, great competence, great fun!"

Budite aktivan član inlingua GALINDO, kako biste postali stručan poliglota!

Više informacija možete pronaći na adresi www.inlingua-beograd.comPODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pravi izbor škole za 2019/20 školsku godinu - BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji koja sprovodi... Više...

Britanska internacionalna škola - Obrazovanje za uspešnu budućnost

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), osnovana je pre 22 godine. Do sada su učenici... Više...

British International School posvećeno radi na kompletnom obrazovanju i vaspitanju učenika

Radeći dvadeset jednu godinu prema tradiciji britanskog obrazovanja, British International School... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed