Novogodišnje zagrevanje u Stepi

Beograd, 26. Decembar 2013. PR Objave: Saopštenje -

Novogodišnje zagrevanje u Stepi

Građevinska direkcija Srbije organizovala je proslavu Nove godine za najmlađe stanovnike naselja Stepa Stepanović na Voždovcu. Više od stotinu mališana okupilio se sinoć u centru naselja na platou ispred svog vrtića kako bi okitili novogodišnju jelku i družili se sa vršnjacima iz naselja. Svi ukrasi na jelci izrađeni su od eko-materijala, a napravili su ih mališani iz vrtića u okviru svojih kreativnih radionica.

Građevinska direkcija Srbije organizovala je proslavu Nove godine za najmlađe stanovnike naselja Stepa Stepanović na Voždovcu.

Više od stotinu mališana okupilio se sinoć u centru naselja na platou ispred svog vrtića kako bi okitili novogodišnju jelku i družili se sa vršnjacima iz naselja. Svi ukrasi na jelci izrađeni su od eko-materijala, a napravili su ih mališani iz vrtića u okviru svojih kreativnih radionica. Ideja Građevinske direkcije Srbije i PU Čika Jova Zmaj bila je da se deca kroz igru i zajednički rad  druže i razviju kreativnost. Starija grupa  dece izvela je novogodišnju predstavu za svoje drugare iz naselja, posle čega su upaljeni lampioni na velikoj novogodišnjoj jelci ispred vrtića.

Zašto je Stepa više od kvadrata? Zato što tu žive dobre komšije koje se druže, zajedno odrastaju i spremni su da pomognu drugima...

Novogodišnji praznici su prilika da se setimo dece kojoj je potrebna naša podrška: Kompanija Polimark je obezbedila pakete namirnica za Materinski dom Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Roditelji dece iz naselja Stepa Stepanović su se, takođe, odazvali inicijativi i pripremili 100 paketa sa garderobom, igračkama i slatkišima za Materiniski dom u u Zvečanskoj ulici. Na priredbi je organizovana i humanitarna prodajna izložba čestitki koju su napravila deca iz vrtića.

Vrtić "Leptirić" je prva predškolska ustanova otvorena u naselju Stepa Stepanović u novembru ove godine. U toku su projekti izgradnje još jednog vrtića i jedne škole. U naselju Stepa Stepanović izgrađeno je 4.616 stanova. Očekuje se da će naselje imati oko 13 hiljada stanovnika.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Vežbanje je lek - Značaj fizičke aktivnosti u prevenciji gojaznosti

Ministarstvo zdravlja i Privredna komora Srbije - Udruženje za prehrambenu industriju organizovali... Više...

Novogodišnja magija i na Tašmajdanu i Sava Promenadi

"Belgrade Winter Magic" zabavni i humanitarni projekat naše prestonice, biće održan u sklopu tradicionalne... Više...

Uspešna akcija "Baci deset za deset godina" - Građani i kompanije prikupili rukavice za decu iz Svratišta

Inicijativom "Baci deset za deset godina", u organizaciji Trag fondacije, prikupljene su rukavice... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed