Atos uz olimpijce Srbije na putu za Rio 2016.

Beograd, 18. Decembar 2013. PR Objave: Saopštenje -

Atos uz olimpijce Srbije na putu za Rio 2016.

Olimpijski komitet Srbije i kompanija ATOS potpisali su danas Ugovor o partnerstvu kojim je ATOS postao deo sponzorskog pula OKS „MI SMO TIM RIO 2016". Ugovor o partnerstvu, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divcem potpisao je direktor ATOS-a Dragan Stokić u prisustvu reprezentativaca Srbije. Kao globalni IT tehnološki partner Međunarodnog olimpijskog komiteta od 1992. godine, Atos je u Londonu 2012, Vankuveru 2010. i Pekingu 2008, bio odgovoran za kompletnu IT infrastrukturu.

Olimpijski komitet Srbije i kompanija ATOS potpisali su danas Ugovor o partnerstvu kojim je ATOS postao deo sponzorskog pula OKS „MI SMO TIM RIO 2016".

Ugovor o partnerstvu, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divcem potpisao je direktor ATOS-a Dragan Stokić u prisustvu reprezentativaca Srbije.

Kao globalni IT tehnološki partner Međunarodnog olimpijskog komiteta od 1992. godine, Atos je u Londonu 2012, ali i Vankuveru 2010. i Pekingu 2008, bio odgovoran za kompletnu IT infrastrukturu koja podrazumeva: Technology Operation Center koji uključuje monitoring, kontrolu i isporuku svih rezultata sa sportskih takmičenja, Games Management Systems koji obezbeđuje akreditacije, kontrolu pristupa sportskim borilištima, podatke o sportistima i ostalim učesnicima i Information Diffusion System koji omogućava prenos informacija u realnom vremenu svim medijima, sudijama, sportistima, trenerima i sponzorima.

"Čast mi je i zadovoljstvo da poželim kompaniji ATOS, top partneru Međunarodnog olimpijskog komiteta, dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije. Podrška jedne ovakve svetski priznate kompanije svakako mnogo znači našim sportistima i daje dodatni motiv da pruže najbolje za Srbiju. Posebno mi je drago što se našem sponzorskom pulu "MI SMO TIM RIO 2016" priključila kompanija sa bogatim olimpijskim iskustvom koja deli naše ciljeve i vrednosti. Iako smo na samom početku, verujem da će se naša saradnja realizovati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo se na Olimpijskim igrama u Riju 2016. zajedno radovati medaljama naših sportista", poručio je predsednik OKS Vlade Divac.

Povodom saradnje sa OKS, direktor ATOS-a Dragan Stokić je rekao: "Pred nama su novi sportski i tehnološki izazovi, velika očekivanja koja treba ispuniti. U toku ovog olimpijskog ciklusa Atos će pružati tehnološke usluge koje će omogućiti unapređenje informacionih kapaciteta Olimpijskog komiteta i sportskih saveza u Srbiji. Sve informacije o sportistima i takmičenjima biće dostupne putem mobilnih aplikacija i društvenih mreža. Inicijative OKS za promociju sporta biće propraćene najsavremenijim tehnološkim rešenjima. Primena savremenih tehnologija u sportu jedan je od segmenata koji razvijamo i zbog toga je saradnja sa Olimpijskim komitetom za nas od izuzetnog značaja. Zbog toga svoje znanje, iskustvo i resurse stavljamo u službu sportista koji će nas, za nešto manje od 3 godine, predstavljati u Riju."

Kompanija ATOS je ovom prilikom uručila predstavnicima nacionalnih sportskih saveza olimpijskih sportova računarsku opremu u cilju unapređenja njihovih informacionih kapaciteta, efikasnijeg rada i komunikacije sa Olimpijskim komitetom Srbije.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dupliranje prihoda - mogućnost digitalnog doba

Atos, globalni lider u digitalnim uslugama, postavio je novi poslovni cilj za 2016. godinu - prihod... Više...

Tematske radionice o digitalnim komunikacijama

Kompanija Atos organizovaće tokom narednih mesec dana specijalizovane radionice iz oblasti savremenih... Više...

Atos doprinosi razvoju IT strategije Beograda

Kompanija Atos aktivno učestvuje u pripremi predloga akcionog plana koji treba da pomogne razvoju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed