Aleksandar Stanković generalni direktor ELTEC PETROLA Srbija dobitnik priznanja BEES AWARD 2013. godine

Beograd, 16. Decembar 2013. PR Objave: Saopštenje -

Aleksandar StankoviÄ generalni direktor ELTEC PETROLA Srbija dobitnik priznanja BEES AWARD 2013. godine

U utorak 10. decembra 2013. godine u Sava centru u Beogradu održana je "Biznis konferencija o finansiranju projekata energetske efikasnosti u Srbiji" - BEES 2013, na kojoj su dodeljene nagrade BEES AWARD 2013. Jedan od dobitnika priznanja bio je i Aleksandar Stanković generalni direktor ELTEC PETROL Srbija.

U utorak 10. decembra  2013. godine u Sava centru u Beogradu održana je "Biznis konferencija o finansiranju projekata energetske efikasnosti u Srbiji" - BEES 2013,  na kojoj su dodeljene nagrade BEES AWARD 2013. Jedan od dobitnika priznanja bio je i Aleksandar Stanković generalni direktor ELTEC PETROL Srbija. Brojnim učesnicima i gostima konferencije kompanija ELTEC PETROL imala je priliku da se predstavi na svom štandu, učestvovanjem na B2B sastancima sa predstavnicima opština iz Srbije, i na panel diskusiji "Modeli implementacije i primene projekata energetske efikasnosti i održivih izvora energije".

Mass Media Internatonal i stručni kolegijum Biznis konferencije o energetskoj efikasnost doneli su odluku da ove godine dodele nagrade BEES AWARD najuspešnijim kompanijama i pojednicima iz oblasti energetske efikasnosti. Nagradu za preduzetno i inovativno poslovanje, unapređenje struke i uspešno tržišno pozicioniranje u segmentu pružanja usluga energetske efikasnosti po ESCO (Energy Service Company) modelu dobio je generalni direktor ELTEC PETROL Srbija Aleksandar Stanković.

Aleksandar Stanković je jedan od retkih eksperata u oblasti daljinskog grejanja i energetske efikasnosti koji je, unapređujući svoje menadžerske osobine, doprineo razvoju ovog tržišta u Srbiji i njegovoj konkurentnosti što je rezultovalo dovođenjem stranih investicija, proširenjem delatnosti i ukupnog poslovanja i kreiranja novih investicionih projekata za budućnost.

Prilikom primanja nagrade Aleksandar Stanković je naglasio da nagrada koju je ELTEC PETROL dobio  predstavlja priznanje za trud koji su uložili u poslovanje proteklih godina, ali i obavezu da nastave u istom pravcu sa još većom posvećenošću. "Za nas u ELTEC PETROLU ova nagrada znači odgovornost, ali i motivaciju da budemo još uspešniji i posvećeniji jačanju energetske efikasnosti i održivih izvora energije" - poručio je Stanković učesnicima konferencije.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Do uštede energije samo kroz usklađivanje zakona

Kompanija ELTEC PETROL inicirala okrugli sto: "Unapređenje i usklađivanje propisa neophodnih za... Više...

Održan Prvi Forum "Energetska efikasnost u opštinama"

U četvrtak, 5. marta 2015. godine, u organizaciji Certop Srbija, članice grupacije CERTOP INTERNATIONAL... Više...

ELTEC PETROL unapređuje energetsku efikasnost javnih ustanova

U sredu 24. 9. 2014. održana je jednodnevna konferencija "ESCO - šansa za unapređenje energetske... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed