Kako prodavati onlajn?

Beograd, 24. Oktobar 2013. PR Objave: Najava -

Kako prodavati onlajn?

Dragan Varagić je potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger. Vlasnik je više sajtova i predavač na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS i na ITAcademy Beograd. Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila kompanija LINK group.

U Srbiji se broj onlajn kupaca za samo godinu dana povećao za čak trećinu, kako pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku. Više stotina hiljada građana tokom prošle godine kupovalo je preko interneta. Oni su na ovaj način nabavljali odeću, obuću, elektronske uređaje, karte za razne događaje, ali i mnoge druge stvari.

Kako postati konkurentan na internet tržištu u Srbiji, koje iz dana u dan postaje sve veće? Kako ponuditi i prodati svoju uslugu ili proizvod onlajn? Kakvi sve sistemi plaćanja i naplate postoje na internetu? Na koji način koristiti svoj elektronski novčanik za plaćanje, ali se i zaštiti od prevara? Kako funkcionišu onlajn porudžbine u velikim supermarketima?
Na sva ova pitanja odgovaraće Dragan Varagić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 26. oktobra, od 10 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere kompanije LINK group.

On će pričati i o tome kako će u naredne tri godine izgledati onlajn plaćanje i naplata u Srbiji, te navesti zanimljive primere elektronske kupovine i prodaje i šta sve može postati internet ili e-prodavnica u Srbiji.

Dragan Varagić je potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger. Vlasnik je više sajtova i predavač na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS i na ITAcademy Beograd.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/varagic.php

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i svi koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Tviteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na email: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed