Upoznaj kulturu, stekni prijatelja i osvoji besplatnu praksu

Novi Sad, 27. Avgust 2013. PR Objave: Obaveštenje -

Upoznaj kulturu, stekni prijatelja i osvoji besplatnu praksu

Ovog leta, studentska organizacija AIESEC pruža sjajnu priliku svim zainteresovanima da nauče nešto novo, upoznaju različite kulture, unaprede svoje znanje engleskog jezika, pa čak i da osvoje besplatnu praksu. U pitanju je „Hosting program", koji podrazumeva nalaženje mesta za boravak studentima volonterima koji iz raznih zemalja sveta dolaze u Novi Sad.

Ovog leta, studentska organizacija AIESEC pruža sjajnu priliku svim zainteresovanima da nauče nešto novo, upoznaju različite kulture, unaprede svoje znanje engleskog jezika, pa čak i da osvoje besplatnu praksu. U pitanju je „Hosting program", koji podrazumeva nalaženje mesta za boravak studentima volonterima koji iz raznih zemalja sveta dolaze u Novi Sad. AIESEC poziva sve mlade koji su zainteresovani da u svoj dom prime maksimalno dva strana studenta, na period od 3 nedelje ili od 6 nedelja da se prijave, a zauzvrat dobijaju bogato iskustvo, nova znanja o različitim kulturama sveta, ali i šansu da dobiju besplatnu inostranu praksu u organizaciji AIESEC-a sledeće godine.

Link za prijavljivanje: https://podio.com/webforms/4305029/337482

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Tijana Tešanović
PR Manager AIESEC Novi Sad
064/333-27-97
tesanovictijana@gmail.comPODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Novi Sad
Adresa: Dr Sime Miloševića 16
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@ns.aiesec.org.rs
Web: aiesec.org.rs/novi-sad
Kontakt osoba:
Ime: Vanja Todorović
Funkcija: Predsednica lokalne kancelarije
Tel:
e-mail: vanja.todorovic@aiesec.net

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed