Iskusite budućnost poslovanja!

Beograd, 05. Juni 2013. PR Objave: Najava -

Iskusite buduÄnost poslovanja!

SAP Forum Beograd o poslovnim inovacijama koje transformišu biznis - Kako da radite bolje nego pre?

Kompanija SAP organizovaće u sredu, 12. juna u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu svoju najveću godišnju konferenciju SAP Forum Beograd, pod naslovom "Iskusite budućnost poslovanja". Tema konferencije SAP Forum Beograd biće najnoviji svetski trendovi u domenu poslovnog softvera i tehnologije u službi boljeg poslovanja, a inovativna poslovna rešenja biće predstavljena kroz primere dobre prakse domaćih i inostranih kompanija. O primeni SAP poslovnih inovacija u cilju unapređenja poslovanja govoriće Vojislav Genić, generalni direktor SAP-a za Jugoistočnu Evropu i Simon Kaluža, generalni direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu. Olivera Vujnović, IT direktor Naftne industrije Srbije govoriće o budućnosti poslovanja u NIS-u, odnosno o SAP inovacijama koje je NIS uveo ili planira da uvede, a o konkretnim iskustvima u primeni SAP-a u poslovanju i postignutim rezultatima, govoriće predstavnici kompanija Victoria Group, Nelt i Mozzart.

Najavljujući godišnju konferenciju, generalni direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu, Simon Kaluža naglasio je da ova kompanija poslednjih godina beleži izuzetne rezultate u regionu. "Srbija je jedna od zemalja koje brzo prihvataju inovacije. Kompanije sa ovih prostora imaju sluha za SAP poslovna rešenja, žele da unaprede svoje poslovanje i veruju našoj kompaniji. Partnerski odnos koji gradimo sa korisnicima omogućava nam da aktivno učestvujemo u razvijanju i napretku njihovih firmi, a samim tim i da doprinesemo i razvoju privrede i industrije uopšte", rekao je Kaluža.

"SAP Forum Beograd je izuzetna prilika da se naši budući korisnici upoznaju sa najnovijim rešenjima, a poslovna javnost uputi u novine i uveri u rezultate njihove efikasnosti. Posebno je značajno čuti lična iskustva kompanija koje koriste SAP rešenja u svakodnevnom radu. Verujem da će konkretni primeri o kojima će biti reči na konferenciji, kao i ostvareni rezultati, biti više nego slikovit primer brojnih mogućnosti za transformaciju poslovanja koje pruža SAP", istakao je Vojislav Genić, generalni direktor SAP-a za Jugoistočnu Evropu (SEE).

Savremeno poslovanje diktira donošenje važnih odluka u realnom vremenu na osnovu tačnih i pravovremenih informacija, pristup poslovnim procesima u svakom trenutku i na svakom mestu, izuzetno brzu analizu velikih količina podataka i još mnogo zahtevnih zadataka. Inovativna SAP rešenja omogućavaju mnogobrojnim kompanijama u Srbiji ne samo da optimalizuju poslovne procese, smanje troškove i povećaju efikasnost, već i da transformišu svoje poslovanje na takav način da povećaju konkurentnost na tržištu.

Zlatni partneri skupa su Atos Srbija i S&T Srbija.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed