Besplatna prezentacija ambalaže za pakovanje hrane i besplatni uzorci

Beograd, 05. Juni 2013. PR Objave: Saopštenje -

Besplatna prezentacija ambalaže za pakovanje hrane i besplatni uzorci

Kompanija za distribuciju ambalaže za hranu MotoSpeed iz Beograda poziva menadžere svih firmi i ugostiteljskih objekata koji u opisu svoje delatnosti obavljaju proizvodnju, pakovanje ili usluživanje hrane, da zakažu besplatnu prezentaciju i demonstraciju uzoraka ambalaže za pakovanje i dostavu hrane čijom upotrebom mogu ostvariti znatnu uštedu i obezbedi kvalitetniji finalni proizvod.

MotoSpeed iz Beograda je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane, u čijoj se ponudi može naći ambalaža od ekoloških- plastičnih masa, poput EPS-a, PET-a, OPS-a i PP-a.

Sa vizijom da svim ostvarenim i potencijalnim klijentima obezbedi najbolji kvalitet po najpovoljnijim cenama, kompanija MotoSpeed neprestano radi na istraživanju novih tržišta i tehnologija, kao i plasmanu novih proizvoda.

Ovog puta, sa ciljem da omogući konkteran uvid u kvalitet ambalaže za hranu, kroz demonstraciju proizvoda koju će promoteri kompanije MotoSpeed obaviti na željenoj adresi, interesenti se mogu informisati o cenama konkretnih proizvoda, pa tako na licu mesta mogu dobiti i informaciju o uštedi koju mogu ostvariti, ukoliko se opredele za korišćenje ambalaže iz MotoSpeed asortmana.

Zakazivanje prezentacije se može obaviti popunjavanjem forme za zakazivanje prezentacije (http://www.motospeedbgd.com/zakazite-prezentaciju), nakon čega će služba za zakazivanje prezentacija kontaktirati sve interesente radi usklađivanja termina prezentacije, kao i radi upoznavanja sa potrebama svake firme individualno.

Svim interesentima čiji se ugostiteljski objekti nalaze na teritorijama koje promoteri kompanije MotoSpeed nisu u mogućnosti da posete, obezbeđeni su besplatni uzorci amabalaže, koju će kompanija MotoSpeed poslati na željenu adresu.

Poziv za zakazivanje prezentacija upućen je svim registrovanim firmama na teritoriji Srbije koje u opisu svoje delatnosti obavljaju proizvodnju, pakovanje ili usluživanje hrane.PODACI O FIRMI

Naziv: MotoSpeed
Adresa: Ustanička 128b
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@motospeedbgd.com
Web: www.motospeedbgd.com
Tel: 0113047050
Kontakt osoba:
Ime: Danijel Pendjer
Funkcija:
Tel:
e-mail: perform.ngo@gmail.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Zelena tačka" tražena robna marka među domaćim kompanijama

"Zelena tačka", simbol koji se nalazi na ambalaži onih kompanija koje se odgovorno ponašaju prema... Više...

Šta je to magično u ambalaži?

U jednom minutu prosečni kupac u marketu prođe pored čak 300 proizvoda, a 60 odsto kupovine obavi... Više...

Predavanje Veštine poslovne prezentacije u Trening centru IS Zaposlenje Org

U okviru obuke "Veštine poslovne prezentacije" na praktičan način se obrađuju teme koje sagledavaju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed