Tvitomanija - regionalna konferencija o društvenim mrežama

Beograd, 24. April 2013. PR Objave: Poziv -

Tvitomanija - regionalna konferencija o društvenim mrežama

• 4 dana u najboljem Spa resortu na Balkanu • Više od 100 predavača i panelista • Skoro 1000 učesnika • Obezbeđen transport, smeštaj i kotizacija – sve za 160 eur!

Tvitomanija je najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama koja se održava od 8. do 12. maja u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom. Tvitomanija će okupiti eminentne marketing i PR stručnjake, političare i političke konsultante, preduzetnike, menadžere, predsednike kompanija, novinare, javne ličnosti i brojne druge aktivne i uspešne korisnike društvenih mreža, kao i one koji to žele da postanu!

Tema ovogodišnje Tvitomanije je "Društvene mreže i život", kako bi se naglasio sveobuhvatan uticaj popularnih društvenim mreža Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, Foursquare, Tumblr, Pinterest i drugih.

Ovogodišnja Tvitomanija okupiće eminentne učesnike kao što su i Nadan Vidošević - predsednik HGK, Veselin Jevrosimović - predsednik Comtrade, Aleksandar Veselinović - direktor Hemofarma Bosna i Dejan Tešić - član IO AIK banka. Sva četvorica su uspešni i poznati direktori i ljudi koji donose odluke u svojim organizacijama. Oni će govoriti o količini i načinima na koje koriste društvene mreže u okviru panel diskusije "Biznis i društvene mreže".

Nina Badrić, Miloš Čirič, Ivan Tasovac, Krešimir Macan, Nataša Pavlović Bujas, Marko Selaković, Ivan Zeljković, Zoran Stanojević, Marija Kilibarda, Istok Pavlović i preko sto drugih predavača govoriće u okviru predavanja, panela i radionica o revolucionarnim promenama koje nam donosi Internet i benefitima koje od njih očekujemo. Očekuje se do hiljadu učesnika, koji će biti u prilici da tokom same konferencije momentalno unaprede i obogate svoju komunikaciju na društvenim mrežama, bez obzira da li ih koriste u privatne ili poslovne svrhe!

Učešćem na ovoj konferenciji obezbedićete sebi nova znanja i poslovne kontakte, ali i odmor kakav zaslužujete u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smešten Novi Spa Hotels & Resort (*****). Ukupni troškovi organizovanog prevoza (Terra Travel), boravka na bazi polupansiona i kotizacije za konferenciju su 160 eur po osobi!

Za one zahtevnije, dostupne su i biznis kotizacije koje obezbeđuju VIP povlastice i mogućnost da se predstavite tokom trajanja Tvitomanije. Kontakt  za dodatne informacije i posebne zahteve je ivana.drecun@tvitomanija.me Ivana Drecun: +381644537263. U periodu odrzavanja konferencije Novi Resort je zatvoren samo za učesnike konferencije, zbog čega je i stepen bezbednosti na izuzetno visokom nivou. Mnogi danas kažu: "Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite.", a mi dodajemo: "Ako ne koristite pametno društvene mreže – džaba ste tamo!"

Dođite na Tvitomaniju i učite od najboljih! Sve detalje u vezi sa konferencijom možete pogledati na internet stranici www.tvitomanija.mePODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

Ključne reči

blumen group, tvitomanija

POVEZANI SADRŽAJI

Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen Group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u... Više...

Završena akcija "Karavan znanja"

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja "Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja... Više...

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed