Održana humanitarna žurka Lions kluba "Mileva Marić-Ajnštajn" u kafe restoranu Bacano

Novi Sad, 01. April 2013. PR Objave: Saopštenje -

Održana humanitarna žurka Lions kluba "Mileva MariÄ-AjnÅ¡tajn" u kafe restoranu Bacano

Donatorska žurka Lions kluba "Mileva Marić-Ajnštajn"održana je 29. marta u kafe restoranu Bacano. Ovaj događaj organizovan je povodom prikupljanja sredstava za dva slepa deteta iz saveza slepih Vojvodine.

Donatorska žurka Lions kluba "Mileva Marić-Ajnštajn" održana je 29. marta u kafe restoranu Bacano. Ovaj događaj organizovan je povodom prikupljanja sredstava za dva slepa deteta iz saveza slepih Vojvodine.

Donatorska žurka Lions kluba okupila je veliki broj učesnika, među kojima je bio i predsednik Lions organizacije, gospodin Beri Dž. Palmer. Ovom prilikom uručene su značke za humanitarni rad i zalaganje članovima koji su bili posebno aktivni u toku protekle godine. Predsednica Lions kluba "Mileva Marić-Ajnštajn" dodelila je predstavnicima kafe restorana Bacano zahvalnicu za izuzetnog domaćina. Iz Bacana poručuju:"Zahvalnica nas je iznenadila i zahvaljujemo se na prilici, jer nam je čast biti domaćin kluba kao što je Lions." Bacano je iskoristio priliku i da čestita rođendan novosadskom Lions klubu, koji su proslavili baš tu noć u Bacanu.

Novosadski Lions klub sačinjen je od dama, a žene zaista vladaju, bar kada je humanitarna scena Novog Sada u pitanju. Cilj donatorske žurke je ostvaren, prikupljena su sredstva za dva slepa deteta iz saveza slepih Vojvodine, a predstavnici kompanije MaxBet su među prvima ubacili svoju donaciju u bubanj.

Lions klub je najveća humanitarna organizacija na svetu. Osnovana je 1917. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Danas ova organizacija ima preko 1,3 miliona članova, u preko 44.000 klubova u 205 zemalja širom sveta. Lions klub "Mileva Marić-Ajnštajn", osnovan je u martu 2011. godine u Novom Sadu, kao isključivo ženski klub. Klub čini 20 humanih žena, koje su vrhunske predstavnice u svojim profesijama, a koje svojim radom i angažovanjem u klubu teže unapređenju lokalne zajednice i društva u celini.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

Ključne reči

saša marčeta, maxbet, bacano

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed