Održan Autodesk AEC Technical Training

Beograd, 20. Februar 2013. PR Objave: Najava -

Održan Autodesk AEC Technical Training

U Beogradu u Hotelu Best Western M, u periodu od 12. do 14. februara 2013. godine, održan je Autodesk tehnički trening za napredne tehnike projektovanja u oblastima BIM (Building Information Modeling), GIS (Geographic Information System) i PLANT. Trening je organizovan od strane firme OSA računarski inženjering i Autodeska u cilju obuke VAR partnera iz cele Adratik regije, Rumunije i Bugarske.

U Beogradu u Hotelu Best Western M, u periodu od 12. do 14. februara 2013. godine, održan je Autodesk tehnički trening za napredne tehnike projektovanja u oblastima BIM (Building Information Modeling), GIS (Geographic Information System) i PLANT. Trening je organizovan od strane firme OSA računarski inženjering i Autodeska u cilju obuke VAR partnera iz cele Adratik regije, Rumunije i Bugarske. Treningu, koji se sastojao iz tehničkih demostracija i rada na primerima u tri oblasti: BIM, GIS i PLANT, je prisustvovalo oko 50 učesnika.

Deo treninga koji je namenjen GIS-u je vodio Autodeskov ekspert iz Nemačke, Markus Briglmeir koji je obuhvatio teme vezane za uvlačenje rasterskih mapa i podloga u AutoCAD Raster Design, rad sa modelima infrastrukture u AutoCAD Map 3D, optimizaciju web mapa i administraciju u okviru Infrastructure Map Servera. U okviru GIS treninga održana su i predavanja vezana za AutoCAD Utility Design i Infrastructure Modeler, koja je vodio Tomas Lendvorsky iz Češke.

Andrzej Samsonowicz iz Poljske vodio je deo treninga na temu BIM-a. Prezentovane su veoma zanimljive teme vezane za modelovanje parametarskih familija u Revit softveru, alate za saradnju na projektu (Worksharing, Linking models), Revit server, upotrebu Autodesk Invertora za arhitekte, Revit MEP i Navisworks Manage.

Kompletan program u oblasti PLANT-a vodio je Abraham Koening iz Nemačke, sertifikovani Autodesk ekspert iz navedene oblasti. Trening je bio koncipiran tako da je prva polovina bila namenjena prodajnim metodama, a druga tehničkoj demonstraciji rada u AutoCAD P&ID i AutoCAD Plant 3D.

Ovakav tip obuke je našim VAR partnerima omogućio dosta korisnih informacija u pogledu novih mogućnosti pri korišćenju specijalizovanih Autodesk alata, kao i trendova u procesu projektovanja i planiranja.PODACI O FIRMI

Naziv: OSA Računarski Inženjering
Adresa: Takovska 45/6
Grad: Beograd 11000
e-mail: unidocs@osa.rs
Web: www.unidocs.rs
Tel: 3290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalna premijera animiranih filmova đaka Britanske internacionalne škole (BIS) u Beogradu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke

Klub animiranog filma BIS postoji već deset godina. Krajem svake školske godine, kulminacija rada... Više...

Učenici Britanske internacionalne škole na Svetskom danu matematike ostvarili zavidne rezultate

Na nedavno održanom online takmičenju iz matematike Svetski dan matematike su učestvovali učenici... Više...

Britanska internacionalna škola - Ponosni smo na uspehe svojih učenika

Učenici Osnovne škole BIS godinama učestvuju na matematičkom takmičenju Arhimedes na kome se... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed