Kompanija Maks Bet najavljuje otvaranje novih lokala širom Srbije

Beograd, 13. Februar 2013. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija Maks Bet najavljuje otvaranje novih lokala Å¡irom Srbije

Kompanija Maks Bet najavljuje otvaranje novih lokala u nekoliko gradova u Srbiji. Nove Maks Bet kladionice i slot klubove dobiće Subotica, Bački Jarak, Zrenjanin i Pirot. Svaki od ovih lokala će, kao i do sada, imati tri dela: sportsku kladionicu, slot klub i Max Caffe.

Kompanija Maks Bet najavljuje otvaranje novih lokala u nekoliko gradova u Srbiji. Nove Maks Bet kladionice i slot klubove dobiće Subotica, Bački Jarak, Zrenjanin i Pirot. Svaki od ovih lokala će, kao i do sada, imati tri dela: sportsku kladionicu, slot klub i Max Caffe.

Treći Maks Bet lokal u Subotici otvara se na veoma atraktivnoj lokaciji, pridružuje se nizu sportskih kladionica i slot klubova u ulici Blaška Rajića 5. Bački Jarak dobija prvu Maks Bet kladionicu u Novosadskoj ulici broj 70a. Lokal u Zrenjaninu nalazi se u Gimnazijskoj ulici broj 16, a u Pirotu će treća Maks Bet kladionica i slot klub biti na adresi Dragoševa 50.

MaksBet tim aktivno radi na pripremi novih lokala u kojima se vodi računa o svakom detalju, kako bi igrači mogli da se prepuste igri i praćenju sportskih rezultata. U svim Maks Bet kladionicama obezbeđeni su direktni prenosi svih sportskih takmičenja, a dostupne su i liste za praćenje i analizu sportskih rezultata. Igračima se svake nedelje nudi veliki broj igara, kao i ambijent u kome mogu sa društvom da isprate važne utakmice i takmičenja.

Jedna od velikih prednosti MaksBet sportskih kladionica jeste atmosfera koja vlada u svakom lokalu. Gosti dolaze kako bi se prepustili pravoj sportskoj, navijačkoj atmosferi, a isti efekat ubrzo se razvije i u svakom novom lokalu. Maks Bet poručuje da je cilj ove kompanije dostupnost igračima i razvijanje sportskog duha i zabave.

Uskoro će biti objavljeni datumi svečanih otvaranja novih lokala u Subotici, Bačkom Jarku, Zrenjaninu i Pirotu. Na svečana otvaranja pozvani su svi ljubitelji igara na sreću i sportskog klađenja, a kao što je tradicija u Maks Bet-u, sve goste očekuje dosta iznenađenja i poklona!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Kompanija MaxBet otvara novu sportsku kladionicu u Somboru

Nova MaxBet sportska kladionica u Somboru biće svečano otvorena 8. juna. Novi MaxBet lokal u ulici... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed