Sajt ITHS-a najbolji u kategoriji Nauka i obrazovanje

Beograd-Zemun, 01. Februar 2013. PR Objave: Najava -

Sajt ITHS-a najbolji u kategoriji Nauka i obrazovanje

Sajt Srednje škole za informacione tehnologije ITHS (www.iths.edu.rs) najbolji je srpski sajt u 2012. godini u kategoriji Nauka i obrazovanje, objavljeno je na jučerašnjoj dodeli PC Press nagrada, održanoj u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Sajt ITHS-a našao se među pedeset najboljih u Srbiji, prema izboru ove poznate medijske kuće.

Sajt Srednje škole za informacione tehnologije ITHS (www.iths.edu.rs) najbolji je srpski sajt u 2012. godini u kategoriji Nauka i obrazovanje, objavljeno je na jučerašnjoj dodeli PC Press nagrada, održanoj u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Sajt ITHS-a našao se među pedeset najboljih u Srbiji, prema izboru ove poznate medijske kuće.

Ono što je ovaj sajt izdvojilo od svih drugih naučnih i obrazovnih sajtova, prema oceni organizatora, jeste jedinstvena platforma za učenje na daljinu (Distance Learning), koju je ITHS, predvidevši budućnost, uspešno uveo u svakodnenu nastavu.

Sajt ITHS-a je jedan od retkih na kojem roditelji imaju šansu da u bilo kom trenutku aktivno učestvuju u obrazovanju svog deteta. Elektronski dnevnik u koji mogu da "zavire", i to u realnom vremenu, kutak za roditelje, postavljanje pitanja profesorima, samo su neke od mogućnosti koje im škola putem sajta pruža.

Učenici mogu da "surfuju" u potrazi za zanimljivim sadržajima koje njihova škola nudi - šta su to interaktivne table, kako ih koristiti, u kojim sve kreativnim radionicama mogu učestvovati, na koja putovanja mogu otići sa svojom školom, kako mogu učiti iz udobnih fotelja, a da ni ne napuste svoju kuću (učenje na daljinu), i mnoge druge informacije  koje su im na raspolaganju. Ovaj sajt "živi" i "diše" aktivnim školskim životom, baš kao i učenici ITHS-a.

Ovo je jedina srednja škola u Srbiji koja, pored teorijskog znanja, pruža praktična znanja i veštine iz IT oblasti. Interaktivna nastava, tehnologija po svetskim standardima, međunarodni sertifikati i diplome samo su neke od prednosti koje ova škola može da ponudi svojim đacima. Škola, osim redovne nastave, za svoje učenike organizuje i zanimljive kreativne radionice iz oblasti književnosti „Čitajmo!”, jezičke radionice „Kako se kaže?”, zatim „Vodič kroz muzeje i galerije”, i slično. Ovo je jedina obrazovna ustanova u kojoj srednjoškolci mogu da uče, ali i da se „oprobaju” u nekom poslu tokom školovanja. Na ovaj način, đaci mogu da „zavire” u budućnost i vide kakva ih karijera očekuje.

LINK group je kompanija koja se već 15 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Lider je u obrazovanju na daljinu na prostoru Jugoistočne Evrope i pionir u svetu u razvoju softverskih rešenja za online edukaciju. U okviru obrazovnog sistema LINK group-a svoju delatnost obavljaju četiri obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije - ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS. Kvalitet i ugled ovih ustanova potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih kompanija i obrazovnih institucija -  Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Prometric, ispitno odeljenje Cambridge Univerziteta - kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS. Putem učenja na daljinu, LINK group okuplja polaznike u preko 120 zemalja širom sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Genius Mundi, Brainiac i Cambridge samo su neki od zanimljivih naziva za veoma vredne stipendije... Više...

Decu već od osnovne škole učiti o saobraćajnim propisima

Roditelji u čitavoj Evropi jedinstveni su u mišljenju da bi već u prvom razredu osnovne škole... Više...

Kako se zaštititi na internetu?

Da li ste znali da je samo u toku prošle godine broj zloupotreba na internetu uvećan za preko 90%?... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed