Kompanija MaxBet želi svim prijateljima srećne Božićne i Novogodišnje praznike

Novi Sad, 18. Decembar 2012. PR Objave: Objava -

Kompanija MaxBet želi svim prijateljima sreÄne BožiÄne i NovogodiÅ¡nje praznike

U protekloj godini, kompanija MaxBet uspela je da potvrdi svoju poziciju kao jedna od vodećih kompanija u oblasti igara na sreću. Otvorene su nove sportske kladionice, te su igrači uživali u prenosima mnogih sportskih takmičenja i u pravoj sportskoj atmosferi.

Kompanija MaxBet želi svim prijateljima srećne Božićne i Novogodišnje praznike
U protekloj godini, kompanija MaxBet uspela je da potvrdi svoju poziciju kao jedna od vodećih kompanija u oblasti igara na sreću. Otvorene su nove sportske kladionice, te su igrači uživali u prenosima mnogih sportskih takmičenja i u pravoj sportskoj atmosferi. Navijali smo tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, pratili naše sportiste na Olimpijske igre u Londonu.

Tokom godine, zajedno smo se smejali, nervirali, proslavljali golove i razmatrali izgubljene utakmice. Istovremeno, kompanija MaxBet je veliki deo poslovanja posvetila razvijanju svesti građanja o pojmu odgovornog klađenja. Tim povodom, svi zaposleni u MaksBet kladionicama prošli su obuku za prepoznavanje simptoma zavisnosti od kocke i ostvarena je uspešna saradnja sa bolnicom za lečenje bolesti zavisnosti "Vita".

Razvijajući sportski duh, kompanija MaxBet našla se u ulozi sponzora mnogim sportskim talentima kojima su na putu ka uspehu neophodna određena sredstva. Ceo svet propratio je uspehe nekih od tih sportista i sportskih klubova, Dušan Domović Bulut, Milan Piperski, Klub Realnog Aikidoa "Brešćanski", udruženje "SNB lajf"...

U znaku društvene odgovornosti, kompanija MaxBet pokazala se kao primer tokom protekle godine. Ceo MaxBet tim ojačan je nakon seminara na kojima se unapređivalo poslovanje i organizacija rada, ali pre svega, timski duh i međusobni odnosi zaposlenih. Seminari su pokazali da je rad nakon druženja zaposlenih mnogo produktivniji i bolje, te su i rezultati bili van prosečnih vrednosti.

Sa ojačanim timom, kompanija se uključila u mnogobrojne humanitarne aktivnosti i sponzorisala humanitarne turnire i takmičenja. Povodom Novogodišnjih praznika, kompanija MaxBet iskoristila je priliku da još jednom učestvuje u humanitarnim aktivnostima, a ovog puta su u pitanju Unicef čestitke koje će dobiti svi MaxBet-ovi poslovni partneri. Na ovaj način, podsetićemo se vremena kada su čestitke za praznike punile poštanske sandučiće, a istovremeno će biti pružena pomoć deci širom sveta.
Sa željom da i naredna godina bude uspešna kao i protekla, tim kompanije MaxBet želi svima Srećnu Novu Godinu i Božićne praznike uz poruku: Život Je Igra!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed