Kako ukloniti mladeže, kondilome, bradavice?

Beograd, 07. Novembar 2012. PR Objave: Najava -

Kako ukloniti mladeže, kondilome, bradavice?

Koliko je zdravlje važno shvati se kada dođe do njegovog narušavanja, a da bi se ovo izbeglo potrebno je obratiti pažnju na način života i reagovati na vreme. Servisi grupne kupovine obezbeđuju, između ostalog popust na medicinski pregled i tretman.

Koliko je zdravlje važno shvati se kada dođe do njegovog narušavanja, a da bi se ovo izbeglo potrebno je obratiti pažnju na način života i reagovati na vreme. Servisi grupne kupovine obezbeđuju, između ostalog popust na medicinski pregled i tretman.

Servis za grupnu kupovinu KupiMe.com obezbedio je kupone sa 75 odsto popusta za lasersko uklanjanje benignih kožnih promena, papiloma, kondiloma, visećih bradavica, visećih mladeža ili keratoza uz besplatan pregled u poliklinici Dr Rončević na Vračaru. Kupon pokriva do pet promena ili jednu do dve veće promene.

Svaka osoba ima promene na koži koje su nastale u različitim periodima života – od detinjstva do odraslog doba, i često smatra takve promene neodvojivim delom svog tela koji označava individualnost, a ponekad čak i šarm. U većini slučajeva na ovakve promene se ne obraća pažnja, a kada se nekome postavi pitanje o tome, odgovor je najčešće "rečeno mi je da ih ne diram".

Najčešće je nedostatak informacija ili pogrešna informacija razlog da se potraži pomoć nestručnog lica. Tek kada se promena na koži proširi ili dođe do ulceracije, obraća se lekaru za savet koji može odrediti vrstu promene i uputiti na odgovarajući metod njenog uklanjanja.

Danas postoji puno metoda za uklanjanje promena na koži koje variraju od uklanjanja uz pomoć tečnog azota i elektrokoagulacije do hirurškog uklanjanja. Ove metode imaju puno nedostataka koji se tiču bola, velikog broja tretmana, nelagodnosti, oštećenja okolne kože i ostavljanja ožiljaka, a izuzetno je važno da se koža sačuva koliko god da je to moguće i u isto vreme da se efikasno reši dosadnih promena. Sa napretkom nove tehnologije, najsavremeniji metod koji nam može pomoći je lasersko uklanjanje izraštaja na koži uz pomoć lasera.PODACI O FIRMI

Naziv: KupiMe d.o.o.
Adresa: Sredačka 5a/8
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@kupime.com
Web: www.kupime.com
Tel: +381 11 4052110

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Evropski DOBA fakultet - Najsavremenije studije nadohvat ruke

Na DOBA fakultetu, prvoj i jedinoj visokoškolskoj instituciji u Jugoistočnoj Evropi sa međunarodnom... Više...

Veliki februarski popust na ekskluzivnu monografiju "Belgrade, the open city"

U toku meseca februara eksluzivnu monografiju o Beogradu na engleskom jeziku "Belgrade, the open... Više...

Dođite pešice, vratite se kolima

VB Leasing na Auto Moto Festu, od 19. do 21. oktobra u niškoj hali Čair, nudi izuzetno povoljne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed