JobFair 12 - Kreiraj svoju budućnost

Beograd, 19. Oktobar 2012. PR Objave: Najava -

JobFair 12 - Kreiraj svoju buduÄnost

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta 5. i 6. novembar 2012. Zgrada tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd

"JobFair – Kreiraj svoju budućnost!" je sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i predstavlja najveći projekat u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – Best Beograd (engl. BEST) i Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – Istek Beograd (engl. EESTEC). "JobFair 12 – Kreiraj svoju budućnost!" održaće se 5. i 6. novembra 2012. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73. Osmi put zaredom, članovi udruženja nastojaće da povećaju šanse sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke.

Problem nezaposlenosti i neupućenosti studenata i diplomaca u potencijal naše privrede naveo je članove udruženja da, po ugledu na svoje kolege iz inostranstva, organizuju događaj koji će približiti studente, univerzitete i kompanije koje posluju u našoj zemlji. Na taj način „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!“ smanjuje problem odlaska kvalitetnog kadra u inostranstvo, pružajući šansu našim mladim akademcima da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje uspešno posluju u Srbiji.

Sajam će i ove godine imati nacionalni karakter, što znači da će i zainteresovani studenti iz Niša, Novog Sada, Kragujevca i Novog Pazara imati mogućnost da ostave svoj CV i posete Sajam.

Od ove godine radimo na još jednom bitnom aspektu Sajma - društvenoj odgovornosti. Svesni smo problema sa kojima se susreću ljudi sa hendikepom i zato ćemo im omogućiti sve neophodne uslove da prisustvuju Sajmu i potraže posao.

Kao i prethodne godine studenti će imati priliku da CV ostavljen za dane Sajma dopunjuju novim informacijama tokom cele naredne godine. Na taj način i kompanije će u svakom trenutku imati pristup aktuelnim podacima o kandidatima i imati kontinuirani uvid u njihove aktivnosti, lični i profesionalni razvoj.

O uspehu projekta govore i statistike po kojima je na prošlogodišnjem Sajmu učešće uzelo 39 kompanija koje su ponudile 119 poslova, a 20 kompanija je ponudilo svoje prakse studentima. Događaj je bio propraćen od strane 50 medijskih kuća, a Sajam je posetilo preko 3500 posetilaca. JobFair je odlična prilika za mlade ljude da nauče kako da svoje lične i profesionalne veštine na najbolji mogući način predstave poslodavcu. Vodeća PR agencija Represent Communications održaće trening "Intervju sa poslodavcem", dok će kompanija Infostud održati trening "Kako napisati dobar CV", koji obuhvata radionice gde će unapred prijavljeni kandidati dobiti korisne savete o mogućnostima unapređenja svoje biografije i time povećati šanse za zaposlenje. Posetioci će imati priliku da slušaju i predavanje na temu "Kako zaraditi 2000 evra za mesec dana odmah nakon završetka studija?" koje će držati Dragan Varagić. Edukativni partner Sajma, Creative Office organizovaće niz treninga za studente kao što su: "Efektivna prijava za posao", "Govorite sa samopouzdanjem", "Poslovna komunikacija" i "Javni nastup".

Takođe, na dane Sajma biće organizovane tribine i studija slučaja na kojima će studenti aktvno učestvovati. S druge strane, akademci će imati priliku da se upoznaju sa radom i planovima kompanija kroz jednočasovne prezentacije.

Tačne termine svih treninga i predavanja, kao i prijave za iste, možete pronaći na našem zvaničnom sajtu: www.jobfair.rs .

Na Sajmu će se izmedju ostalih kompanija predstaviti i Microsoft kao globalni partner, PSTech, VIP i Telenor kao srebrni pokrovitelji, zeleni pokrovitelji Grundfos i Ball Packaging, i bronzani pokrovitelji P3 communications, Fiat, Teletrader, Pamet, Nordeus, Youngculture, HP, TENT, Holcim, AVC Pro, Wurth, Nortal, Mogul i mnogi drugi.

Značaj projekta prepoznali su Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, kao i dekani svih tehničko-tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 12
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd 11000
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Anja Majstorović
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel:
e-mail: anja.majstorovic89@gmail.com

Više...

Ključne reči

zaposlenje, jobfair, best beograd

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Uspešno završen sajam poslova i praksi JobFair15!

Jedanaesti put za redom, 2. i 3. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, održan je sajam... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed