Održan "OSA Road Show 2012"

Beograd, 02. Oktobar 2012. PR Objave: Najava -

Održan "OSA Road Show 2012"

Kompanija OSA Računarski inženjering doo uspešno je završila "OSA Road Show 2012" u okviru koga je predstavljen kompletan portfolio kompanije. Sve prezentacije su održane u Regionalnim i Privrednim komorama, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kraljevu. Cilj ovog Road Show-a bio je da se iskustvo stečeno za 23 godine poslovanja podeli i sa drugim kompanijama i to kroz prezentacije rešenja koje kompanija OSA zastupa.

Kompanija OSA Računarski inženjering doo uspešno je završila "OSA Road Show 2012" u okviru koga je predstavljen kompletan portfolio kompanije. OSA   Road 3

Sve prezentacije su održane u Regionalnim i Privrednim komorama, i to u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kraljevu. Cilj ovog Road Show-a bio je da se iskustvo stečeno za 23 godine poslovanja podeli i sa drugim kompanijama i to kroz prezentacije rešenja koje kompanija OSA zastupa. Teme o kojima se govorilo na prezentacijama bile su:

•    Upravljanje kancelarijskim poslovanjem upotrebom UniDocs DMS (Document Management System) rešenja

•    Primena  Autodesk Vault rešenja (CAD Data Management Softver) u arhitekturi i mašinstvu
•    Canon i Oce rešenja za štampu širokog formata u CAD i GIS okruženju

OSA Road 1

Svi prisutni su pored održanih prezentacija imali priliku da čuju nešto više i o akcijama koje kompanija OSA trenutno ima u ponudi,  i to za zamenu starih plotera novim Canon ploterom (akciji koja traje do 31.oktobra 2012.), kao i za 15% popusta na sve UniDocs licence (akciji koja traje do 31.decembra 2012. za donosioce vaučera koji su podeljeni podeljeni na skupu).  Kompanija OSA se ovim putem zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivu, i nadamo se da će i naredni skupovi koje OSA bude organizovala biti isto tako uspešni.

Kompanija "OSA - Računarski inženjering" je jedini ovlašćeni distributer </i><i>OSA Road 2</i><i>Autodesk proizvoda (softvera za 2D i 3D projektovanje u svim inženjerskim oblastima) na teritoriji cele Adriatik regije, ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i skeniranje Oce i Canon, kao i sistema za kovertiranje proizvođača Kern. Takođe razvija sopstveno softversko rešenje za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs. Sistem se već  više od 10 godina komercijalno prodaje putem partnerske mreže i namenjen je rešavanju problematike upravljanja, arhiviranja i skladištenja  elektronske dokumentacije bez obzira na  tip i veličinu organizacije u kojoj se implementira, što ga čini konkurentnim kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.PODACI O FIRMI

Naziv: OSA Računarski Inženjering
Adresa: Takovska 45/6
Grad: Beograd 11000
e-mail: unidocs@osa.rs
Web: www.unidocs.rs
Tel: 3290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Nagrada "Petar Damjanović" za najbolje projekte studenata mašinstva

Milan Gligorijević, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, pobednik je javnog nagradnog konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed