Druženje sa decom i odraslima sa smetnjama u razvoju

Beograd-Zemun, 30. Avgust 2012. PR Objave: Najava -

Druženje sa decom i odraslima sa smetnjama u razvoju

Udruženje Roditelj u saradnji sa udruženjima "Evo ruka" i "Prijatelji dece Zemuna" a u okviru programa "Dani socijalne inkluzije u Zemunu - Zaplovimo istom rekom" organizuje druženje sa decom i odraslima sa smetnjama u razvoju u četvrtak, 30. avgusta sa početkom u 14 časova u Klubu Gardoš na Zemunskom keju (na Dunavu, ispod restorana Šaran).

Udruženje Roditelj u saradnji sa udruženjima "Evo ruka" i "Prijatelji dece Zemuna" a u okviru programa "Dani socijalne inkluzije u Zemunu -  Zaplovimo istom rekom" organizuje druženje sa decom i odraslima sa smetnjama u razvoju u četvrtak, 30. avgusta sa početkom u 14 časova u Klubu Gardoš na Zemunskom keju (na Dunavu, ispod restorana Šaran).

U okviru druženja, prvog ove vrste koje se organizuje u Zemunu, kuvaće se riblja čorba, sviraće tamburaši, a dobrodošli su svi Zemunci koji su svesni značaja socijalne inkluzije.

Manifestacija se organizuje uz podršku Kluba za sport i rekreaciju na vodi Gardoš i Kluba matične kulture Zemun kao jedna od aktivnosti koje udruženje Roditelj sprovodi u okviru kampanje "Odgovorna zajednica na putu do socijalne sigurnosti dece sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica". Glavni cilj kampanje je podizanje svesti građana o važnosti unapređenja socijalnih usluga za decu sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica, ali i podsticanje institucija sa teritorije opštine Zemun koje se bave pitanjima socijalne zaštite na aktivnije delovanje u ovoj oblasti.

Kampanja "Odgovorna zajednica na putu do socijalne sigurnosti dece sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica" realizuje se u okviru projekta "Javno zastupanje u lokalnim zajednicama za podršku socijalnoj inkluziji" finansiranog od strane kancelarije UNICEF-a u Srbiji i Balkanskog Fonda za lokalne inicijative (BCIF).PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed