Izašla nova verzija sistema za upravljanje dokumentima - UniDocs7

Beograd, 21. Avgust 2012. PR Objave: Obaveštenje -

Izašla nova verzija sistema za upravljanje dokumentima - UniDocs7

Kao što je najavljivano, kompanija OSA računarski inženjering od avgusta meseca na našem i inostranom tržištu nudi potpuno novu i redizajniranu verziju softvera za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs, pod nazivom UniDocs7.

Kao što je najavljivano, kompanija OSA računarski inženjering od avgusta meseca na našem i inostranom tržištu nudi potpuno novu i redizajniranu verziju softvera za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs, pod nazivom UniDocs7. Nova verzija sa sobom nosi niz poboljšanja i izmena među kojima posebno izdvajamo:

Potpuno nov vizuelni identitet aplikacije Client

Korišćenjem najsavremenijih tehnologija u oblasti programiranja napravljen je novi korisnički interfejs za aplikaciju Client. Ono što je na prvi pogled uočljivo je potpuno novi Ribbon (traka sa menijima) raspoređen po tab-ovima:

UniDocs

Sve opcije rada sa dokumentima  su dostupne korisniku kroz ovako organizovan Ribbon (trake sa menijima), na desni klik ili prečicom sa tastature što znatno ubrzava i olakšava rad.

Korisnici će sada imati mogućnost da u okviru svog profila čuvaju postavke (Preferences) pretraga, veličina prozora, operacija koje će se dešavati na dvoklik itd.

Interfejs je značajno unapređen kroz dodavanje filter polja (u okviru pretraga, izveštaja, korisničkih zona,…), tool tip funkcionalnosti ("balončić" sa vrednostima atributa (metapodataka) koji se pojavljuje prelaskom miša preko dokumenta) i mnoge druge.
Najčešće korišćene opcije obrade dokumenata i predmeta (pretraga, kreiranje, uvoz, slanje,…) su maksimalno usavršene tako da korisnik obavi  posao u što manjem broju koraka.

Modul Manager je sada sastavni deo Client modula

U prethodnoj verziji softvera, Manager je bio poseban modul što je zahtevalo dodatnu instalaciju softvera na računaru i dodatno prijavljivanje korisnika na sistem. U novoj verziji, Manager tab se pojavljuje u okviru Client aplikacije i značajno je unapređen kako interfejsno tako i funkcionalno.

Formiranje najrazličitijih izveštaja iz modula Client

Modul Client sada ima potpuno novu funkcionalnost formiranja custom izveštaja od strane korisnika. Izveštaji ovog tipa su se ranije pravili kroz modul Reports i to je zahtevalo posebnu instalaciju, posebno logovanje i ručno prenošenje definicije izveštaja sa jednog računara na drugi. Sada, u UniDocs7 Client-u postoji mogućnost jednostavnog definisanja parametara izveštaja uz čuvanje postavki izveštaja ili njegovog sadržaja radi ponovnog korišćenja, delegiranja i zaštite dozvola nad nekim izveštajima, izvoz sadržaja u različitim fajl formatima, slanje rezultata putem elektronske pošte itd.

Izvestaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integracija sa MS Outlook 2010

Usled vrlo česte potrebe da se dokument, na kome se radi ili je arhiviran, pošalje nekom van sistema OSA je integrisala UniDocs7 sa tekućom verzijom MS Outlook 2010.

Ooutlook

Ovakva integracija omogućava korisniku da u skladu sa dozvolama koje ima šalje dokumente putem emaila, da ih prima i odmah arhivira ili pridruži nekoj fascikli (predmetu) u UniDocs sistemu, pretraži uvezene email poruke na osnovu pošiljaoca ili primaoca itd.

Ovo su samo neke od novina u okviru UniDocs7 verzije, a ukoliko ste zainteresovani za detaljnu prezentaciju svih novih funkcionalnosti kontaktirajte nas na unidocs@osa.rs ili se prijavite za demo verziju softvera putem linka http://www.unidocs.rs/proizvodi/prijava-za-demo-verziju.PODACI O FIRMI

Naziv: OSA računarski inženjering d.o.o.
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
e-mail: kontakt@osa.rs
Web: www.osa.rs
Tel: +381113290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Nagrada "Petar Damjanović" za najbolje projekte studenata mašinstva

Milan Gligorijević, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, pobednik je javnog nagradnog konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed