Umrežavanje kroz Centrifugu

Beograd, 06. Juli 2012. PR Objave: Poziv -

Umrežavanje kroz Centrifugu

Događaj "Umrežavanje kroz Centrifugu", u organizaciji Erste banke biće održan u subotu 7. jula, u 11.00 časova, u KC Grad, Braće Krsmanović 4, u Beogradu.

Erste Banka će organizovati dodelu donacija pobednicima konkursa "Centrifuga 2012", koji će tom prilikom predstaviti svoje projekte. Na događaju će biti predstavljeni i rezultati evaluacije rada u periodu od 2007. do 2011. godine, uz prisustvo grupa i organizacija koje su prethodnih godina kroz projekat dobile podršku.

U nastavku programa biće održani zanimljivi edukativni paneli na kojima će mišljenja razmenjivati relevantni učesnici domaće kulturne scene.

Prvi panel, pod nazivom "(Samo)organizacija osvajanja javnih prostora", moderiraće Mia David, v.d. direktorke Kulturnog centra Beograd. Na njemu će učestvovati pojedinci iz inicijative "Ministarstvo prostora", koji se bave mogućnostima korišćenja javnih prostora - Dobrica Veselinović, Iva Čukić, Radomir Lazović, Marko Aksentijević, Ivan Branisavljević, zatim Omladinski centar CK13 iz Novog Sada, kao i umetnici TVK TKV i Lotrek.

Drugi panel, koji će se baviti snagom društvenih mreža i online medija u promovisanju aktivizma, moderiraće poznati bloger i tviteraš Nebojša Radović (@eniac), a panelisti će biti DJ Flip, umetnik Danilo Prnjat, Cyber Wanderlast i tim Njuz.net-a.

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da nam se pridružite na samom događaju, kao i na koktelu koji će početi u 17.00 časova, uz muziku DJ Flipa.

O projektu "Centrifuga"
Centrifuga je projekat kulturne decentralizacije kojim Erste Banka, zajedno sa Balkanskim fondom za lokalne inicijative, već šest godina podržava kulturne i društveno angažovane sadržaje u lokalnim sredinama van Beograda, Novog Sada i Niša. Kroz Centrifugu je do sada podržano 35 projekata iz 20 gradova Srbije, sa ulaganjima koja premašuju 150.000 evra.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Umrežavanje kroz Centrifugu" okupilo aktiviste iz čitave Srbije

Oko 50 mladih iz više od 20 gradova okupilo se na događaju povodom pet godina "Centrifuge". Ovogodišni... Više...

Proglašeni pobednici šestog programa donacija u kulturi Centrifuga 2012

Ovogodišnji pobednici su inicijative mladih iz Jagodine, Požege, Pančeva, Novog Pazara, Požarevca... Više...

Proglašeni pobednici šestog programa donacija u kulturi Centrifuga 2012

Ovogodišnji pobednici su inicijative mladih iz Jagodine, Požege, Pančeva, Novog Pazara, Požarevca... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed