Završeni junski dani ŠIROKO otvorenih vrata

Beograd, 30. Juni 2012. PR Objave: Objava -

Završeni junski dani ŠIROKO otvorenih vrata

Kompanija OSA računarski inženjering je 26. i 27. juna u četiri termina održala najavljivani skup "Dani ŠIROKO otvorenih vrata" u OSA-Canon Demo room-u. Svim posetiocima ovog skupa prezentovana je aktuelna ponuda Canon plotera sa njihovim komparativnim prednostima. U toku demonstracije rada CAD i Grafic Arts plotera svako je imao priliku da se uveri kako u kvalitet i brzinu štampe tako i u jednostavnost upotrebe ovih uređaja.

Kompanija OSA računarski inženjering je 26. i 27. juna u četiri termina održala najavljivani skup "Dani ŠIROKO otvorenih vrata" u OSA-Canon Demo room-u. Za oko 40 gostiju iz privatnih i državnih kompanija priređen je kvalitetan i zanimljiv program. Svi posetioci su kroz prezentaciju mogli da se upoznaju sa ponudom Canon plotera, aktuelnim akcijskim ponudama i komparativnim prednostima svakog uređaja.

Takođe svako od njih je u toku demonstracije rada Canon CAD i Grafic Arts plotera imao priliku da se uveri kako u kvalitet i brzinu štampe tako i u jednostavnost upotrebe ovih uređaja. Svakom zainteresovanom posetiocu uručena je i fotografija odštampana na slikarskom platnu na Canon iPF8300S ploteru. Pored ovih nagrada OSA će dodeliti i vredne nagrade pobednicima nagradne igre (50%, 40% i 20% popusta pri kupovini plotera iPF 605, iPF 750 i iPF8300S).

Skupu je pored gostiju i organizatora iz OSE prisustvovao i predstavnik Canon-a iz Austrije gospodin Pekmezoglu Burc koji je ovim povodom izjavio: "Dani ŠIROKO otvorenih vrata su bili jedno od mojih najboljih iskustava, kao dobro fokusiran skup koji se završio sa odličnim reakcijama kupaca. Veoma sam srećan kada čujem tako dobre komentare od strane naših potencijalnih kupaca i to me podstiče na još veće zalaganje kako bi ostvarili dobre rezultate na tržištu Srbije. Želeo bih da zahvalim celom OSA timu na ovako uspešnom skupu i na odličnoj organizaciji koja se mogla videti kako kroz pripremne aktivnosti i način na koji su vodili skup tako i kroz aktivnosti nakon održanog skupa- sve aktivnosti su bile vrlo fokusirane na kupce i njihove potrebe."

Svi zainteresovani koji nisu bili u prilici da prisustvuju skupu, a želeli bi da se uvere u kvalitet Canon uređaja mogu da se prijave na email adresu canon@osa.rs a Osina vrata će uvek biti ŠIROKO otvorena za njih.PODACI O FIRMI

Naziv: OSA računarski inženjering d.o.o.
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
e-mail: kontakt@osa.rs
Web: www.osa.rs
Tel: +381113290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Nagrada "Petar Damjanović" za najbolje projekte studenata mašinstva

Milan Gligorijević, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, pobednik je javnog nagradnog konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed